Weather Icon
Ανακοινώσεις 6 Σεπτεμβρίου 2018

60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος – Ένας ερμηνευτής με ιστορία, στο Ηρώδειο

60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος – Ένας ερμηνευτής με ιστορία, στο Ηρώδειο
  • 60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος – Ένας ερμηνευτής με ιστορία, στο Ηρώδειο
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)
Απόλυτο είδωλο επί δεκαετίες, ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη, τον πόνο και το χωρισμό με έναν τρόπο που συγκινεί όποιον μυηθεί στο έργο του. Ένα έργο 60 ετών που θα έχουν τη χαρά να ακούσουν όλοι όσοι βρεθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ηρώδειο, σε μια βραδιά που θα είναι κάτι περισσότερο από βραδιά μνήμης και τιμής.

Με τους σολίστ Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι και Θανάση Βασιλόπουλο στο κλαρίνο, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα κάνει μουσική αναδρομή στην πλούσια καλλιτεχνική πορεία του.
Στη συναυλία που σκηνοθετεί η Σοφία Σπυράτου και ήταν ιδέα του επιχειρηματία και προέδρου της Aegean Oil Δημήτρη Μελισσανίδη, θα συμμετέχουν, από την Κέρκυρα, η ιστορική φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια» με διευθυντή ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων υπό την Αγάθη Κοσκινά. Τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ. Ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μοιράζονται την αγάπη τους για την Κοκκινιά, τον τόπο όπου μεγάλωσαν.

Πάτηστε πάνω στην αφίσα για να τη δείτε μεγαλύτερη
Η κορυφαία στιγμή θα είναι όταν στη σκηνή ανέβει ο Μίμης Πλέσσας για να συνοδεύσει τον Τόλη Βοσκόπουλο σε πολλά από τα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του. Το παρών θα δώσει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ένας από τους στιχουργούς μοναδικών τραγουδιών που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.
  • Σημεία προπώλησης: ticketmaster.gr. | Τηλεφωνικό κέντρο: 2108938111 (Δευτ.-Κυρ.: 9:00-21:00). | Δίκτυο καταστημάτων Public.
  • Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη: 95€, Α Ζώνη: 80€, B Zώνη: 65€, Γ Ζώνη: 45€, Άνω διάζωμα: 20€ κανονικό (το 65% των εισιτηρίων), 15€ μειωμένο (φοιτητικό/παιδικό, άνεργοι, άνω των 65, με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών), ΑΜΕΑ: 10€.

http://www.pontos-news.gr/article/183855/60-hronia-tolis-voskopoylos-enas-ermineytis-me-istoria-sto-irodeio

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube