REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα 31 Αυγούστου 2018

Ούτε ο Κάφκα θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό…

Ούτε ο Κάφκα θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό…

Το Ελληνικό Δημόσιο είναι ένα μάτσο τεμπελχανάδες μανδαρίνοι, που για να συνεχίσουν να παίρνουν τον μισθάρα τους, μπορούν να χώνουν το χέρι τους στην τσέπη του καθένα και να αρπάζουν χρήματα, χρεώνοντας ότι τους βολεύει. 
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μου κοινοποίησε σήμερα βεβαίωση οφειλών δημοτικών τελών της περιόδου 2011-2013 από ακίνητο με το οποίο δεν έχω καμία σχέση από το 1997, όταν σταμάτησα να είμαι ενοικιαστής του.
Για να προσβάλω την απόφαση πρέπει να προσφύγω μάλιστα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, δηλαδή να πληρώσω κανένα χιλιάρικο σε δικηγόρο, όπως λεει και το έγγραφο τους. 

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την υπεύθυνη υπάλληλο ΚΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ η οποία μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτε, γιατί το βρήκε σε καταστάσεις της ΔΕΗ.
Μου πρότεινε να βρω ποιος μένει στο ακίνητο για να της παω το ΑΦΜ του για να ξεχρεώσει εμένα και να χρεώσει εκείνον. Πρέπει, κατά τον απόλυτο άρχοντα δημόσιο υπάλληλο, να αποδείξω πως δεν μένω εγώ εκεί αλλά κάποιος άλλος, για να μην πληρώσω όσα αβασάνιστα μου χρέωσε.
Και μου είπε πως δεν είναι δουλειά της να βρει ποιος μένει στο ακίνητο, αλλά πως για να μην με χρεώσει, θα πρέπει να της παω αδιάσειστα στοιχεία. 
Ούτε ο Κάφκα θα μπορούσε να περιγράψει τι σκέφτομαι αυτήν την ώρα.

Lambros Skordas   

 εξοργισμένος στην πόλη Λυών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube