Σκοπιανό 3 Ιουλίου 2018

Δείτε το ολόκληρο – Εμβληματική διαδήλωση πολιτών δίπλα στην αρχαία Πέλλα – Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, είναι καθαρή εθνική προδοσία

Δείτε το ολόκληρο – Εμβληματική διαδήλωση πολιτών δίπλα στην αρχαία Πέλλα – Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, είναι καθαρή εθνική προδοσία
Μόνο ένας άνθρωπος που έχει παραφρονήσει θα μπορούσε να χαρακτηρίσει απλούς Έλληνες πολίτες ως φασίστες
Αυτές οι χιλιάδες των πολιτών, επειδή ξεγυμνώνουν την κυβέρνηση, που παραχώρησε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στους Σλάβους και τους Αλβανούς των Σκοπίων, χαρακτηρίζονται ως φασίστες.
Αυτό, πέραν του ότι δείχνει την αγωνία τους, επειδή βλέπουν να χάνουν την καρέκλα της εξουσίας, είναι απόπειρα διχασμού της ελληνικής κοινωνίας.
Η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη ρητορική του διχασμού των εξουσιομανών.
Οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να συμφωνούν και να διαφωνούν με τη συμφωνία.
Αυτό δεν τους χωρίζει ούτε τους διχάζει.
Οι κατηγορίες και η διαπόμπευση αφορά εκείνους που υπέγραψαν τη συμφωνία και εκείνους τους βουλευτές που στηρίζουν με την ψήφο τους την κυβέρνηση και όχι τους απλούς πολίτες που εγκρίνουν τη συμφωνία.
Άρα, ενωμένοι οι Έλληνες θα πούμε ένα ηχηρό όχι στον επιχειρούμενο διχασμό και όσοι διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσουμε να καταγγέλουμε τους πολιτικούς που την υπέγραψαν και τη στηρίζουν, μέχρι την ακύρωσή της.

Εδώ το βίντεο ολόκληρης της διαδήλωσης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube