Weather Icon
Ευρωπαϊκή Ένωση , ΝΑΤΟ 13 Ιουλίου 2018

Ο κόσμος στο χείλος της αβύσσου…

Με το καλημέρα της συνόδου του ΝΑΤΟ που έλαβε χώρα την εβδομάδα που πέρασε  στις Βρυξέλλες,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιτέθηκε με τον γνωστό αντισυμβατικό του τρόπο στην οικονομική ατμομηχανή και στυλοβάτη της Ε.Ε., τη Γερμανία.
Μεταξύ άλλων είπε πως: “Η Γερμανία πλουτίζει τη Ρωσία. Είναι όμηρος της Ρωσίας”. Kαι πρόσθεσε: “Η Γερμανία ελέγχεται εντελώς από τη Ρωσία. Πληρώνει δισεκατομμύρια δολάρια στη Ρωσία για την ενέργεια και εμείς πρέπει να πληρώνουμε για να την προστατεύσουμε από τη Ρωσία. Πώς εξηγείται αυτό; Δεν είναι σωστό”.
Ο Τραμπ έχει επικρίνει επανειλημμένα το σχέδιο για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2, ο οποίος θα συνδέει απευθείας τη Ρωσία με τη Γερμανία και ζητεί να μην προχωρήσει.
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Αμερικάνου προέδρου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μέσω twitter δήλωσε:

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube