Weather Icon
Ποντιακό Ζήτημα 4 Ιουλίου 2018

Πτυχές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα παρουσιαστούν στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου των Επιστημόνων για τις Γενοκτονίες

Πτυχές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα παρουσιαστούν στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου των Επιστημόνων για τις Γενοκτονίες
Πτυχές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα παρουσιαστούν στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου των Επιστημόνων για τις Γενοκτονίες.

Στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου των Επιστημόνων για τις Γενοκτονίες (International Network of Genocide Scholars, INOGS) θα παρουσιαστούν πτυχές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον επιστημονικό συνεργάτη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ κ. Θεοδόση Κυριακίδη.

Στην εισήγηση του ο κ. Κυριακίδης θα παρουσιάσει ζητήματα σχετικά με τους συμβολισμούς της βίας και τη μνήμη των επιζώντων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το Σάββατο.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία, έδρα του άλλοτε Κερασούντιου επιχειρηματία και πρωτεργάτη της “Δημοκρατίας του Πόντου” Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη και θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube