REAL TIME |

Weather Icon

Εθνική προδοσία στο Σκοπιανό – Και τώρα τι;

Εθνική προδοσία στο Σκοπιανό – Και τώρα τι;
Σταύρος Καλεντερίδης

Gustave Doré, Δάντης και Βιργίλιος στην Ένατη Πύλη της Κολάσεως περιτριγυρισμένοι από προδότες, 1861, λάδι σε καμβά, 315 x 450 cm, Musée de Brou, Bourg-en-Bresse.

Ωμή προδοσία και στυγνό έγκλημα.
Αυτό συνέβη στις 12 Ιουνίου 2018. Όποιος δεν τολμάει να το πει με το όνομα του, ξεπλένει και νομιμοποιεί το εθνικό έγκλημα. Μια αποφράδα ημέρα, ένα πολιτικό πραξικόπημα, μια ταπεινωτική εθνική τραγωδία για τον Ελληνισμό.
Οι πολιτικοί μας χθες διέβησαν τον Ρουβίκωνα. Ξεγυμνώθηκαν και βγήκαν από τον ρόλο του εχθρού των πολιτών για να ντυθούν τα μαύρα ρούχα του προδότη του έθνους. Ας μην ξεχνάμε πως ο εχθρός αξίζει κάποιο ελάχιστο βαθμό σεβασμού μιας και δεν έχει απαρνηθεί ακόμα την ανθρωπιά του. Αντίθετα, ο προδότης έχει πουλήσει την ψυχή του και έχει απωλέσει την τιμή του. Για τη θλιβερή αυτή κατάσταση ο μεγάλος Τραγικός Αισχύλος είχε πει μέσα από τη φωνή του Προμηθέα  πως «έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και που άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβούμαι χειρότερη αρρώστια».
Όσοι λοιπόν δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τι συνέβη, δεν νοούνται ως ενεργοί πολίτες αλλά ως υπνωτισμένοι ιδιώτες που χρήζουν πολιτικής αφύπνισης. Τι κάνουμε όμως όσοι δεν είμαστε έρμαια και δεν επιθυμούμε να βρισκόμαστε στο έλεος των προδοτών;
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η χώρα δεν έχει δημοκρατικό πολίτευμα. Ποτέ δεν είχε. Ο κοινοβουλευτισμός του ‘75 δεν είναι δημοκρατία αλλά ορίζεται ως ολιγαρχία από την πολιτική επιστήμη και πολιτειολογία. Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Πως οι ολιγάρχες και τα προδοτικά κοράκια που μας καταδυναστεύουν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένοι τύραννοι, και ποτέ δεν επέτρεψαν πραγματικούς τρόπους πολιτικής αντίδρασης. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε, μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε τον αφανισμό τους; Ακόμα και αν το 100% των Ελλήνων πολιτών θέλει να σταματήσει το ξεπούλημα, το ανθελληνικό και ολιγαρχικό «Σύνταγμα των Βουλευτών» δεν προβλέπει καμία διαδικασία, κανένα εργαλείο και κανένα μηχανισμό να σώσουμε την πατρίδα και τη Μακεδονία. Αυτά για να σωπάσουν όσοι μιλούν για άρθρα 120, για δήθεν αντισυνταγματικές αποφάσεις και πως θα νικήσουμε την αντιδημοκρατικότητα των προδοτών με «παραπάνω δημοκρατία»!! Καληνύχτα. Κυρίες και κύριοι ο καθείς στο αντικείμενο του, και ας μην παραπλανούμε άλλο τον κόσμο. Το ίδιο αστείοι φαίνονται όσοι μιλούν για ομαδικές μηνύσεις, κ. ά. Για να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, στο αντιδημοκρατικό σύνταγμα και πολίτευμα που τόσο αγαπούν κάποιοι αφελείς και υπερασπίζονται οι σάπιοι συνταγματολόγοι, η δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη ενώ οι πολιτικοί έχουν ασυλίες και είναι υπεράνω νόμου.
Πάμε τώρα στο τι μπορούμε πραγματικά και ρεαλιστικά να κάνουμε. Δίχως ευχολόγια.
  1. Ενημέρωση του κόσμου. Υπάρχουν αρκετοί, ακόμα ζωντανοί, συμπολίτες μας εκεί έξω που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από την προδοτική λάσπη και προπαγάνδα. Ενημερώστε τους και εξηγείστε τους με κάθε τρόπο για την προδοσία των σφετεριστών της κυβέρνησης και των λοιπών κομμάτων. Μπορείτε να ψάξετε εδώ και εδώ για άρθρα και ντοκουμέντα.
  1. Θεσμικά είμαστε αποκλεισμένοι. Κανείς δεν πρόκειται να παραιτηθεί – Πτδ και βουλευτές όλοι πανηγυρίζουν την παράδοση της Μακεδονίας. Και με αλλαγή κυβέρνησης τίποτα δεν αλλάζει – οι Νεοδημοκράτες τα ίδια λένε. Οι Συριζαίοι δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας. Δεν ενδιαφέρονται για τη βούληση των πολιτών, είναι ασύδοτοι και ωμοί φασίστες. Συνεπώς δεν πρόκειται να γονατίσουν μπροστά στην οργή μας. Επιθυμούν να το φτάσουν στα άκρα, διότι με τις ακρότητες ο Ελληνισμός θα πληγωθεί βαθύτερα και συνεπώς πρέπει σε κάθε περίπτωση να τις αποτρέψουμε. Αφαιρέστε από το λεξιλόγιο και το μυαλό σας σας κάθε λέξη και μορφή βίας. Αυτά τα κάνει το σύστημα, εμείς υπηρετούμε την ειρήνη και τη δημοκρατία.
Ωστόσο δεν πρέπει να φανεί προς τα έξω πως οι προδότες έχουν τη νομιμοποίηση και την άδεια μας για την παράδοση της Μακεδονίας. Η διεθνής κοινή γνώμη πρέπει να καταλάβει πως το πολιτικό σύστημα δρα αυθαίρετα, βρίσκεται απέναντι από την κοινωνία και σφετερίζεται την λαϊκή κυριαρχία με την μειοδοτική του παραχώρηση. Για τον λόγο αυτό συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια και σε όλες τις κινηματικές δράσεις, πετώντας ταυτόχρονα έξω κάθε κομματικό βαμπίρ που θα τολμήσει να πλησιάσει.
Για την καλύτερη προβολή της προδοσίας που πραγματοποιήθηκε απαιτούνται συλλογικές δράσεις συμβολικού τύπου οι οποίες μπορούν να καταγραφούν και να κοινοποιηθούν στον διεθνή τύπο. Το αυτό πρέπει να γίνει και με επιστολές προς διεθνείς φορείς και προσωπικότητες έτσι ώστε να μάθει ολόκληρη η υφήλιος πως είμαστε ένας λαός υπό κατοχή προδοτών και εκλογικής μειοψηφίας. Ότι ουδέποτε συνηγορήσαμε. Το δέλτα – πολιτική επανάσταση θα αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες (ενημερώνεστε από εδώ).
  1. Τέλος, πρέπει να αποκτήσουμε την εξουσία. Εμείς οι πολίτες όχι τα κόμματα. Τα κόμματα είναι η ολιγαρχία και το σύνταγμα, εμείς είμαστε η δημοκρατία, η ελευθερία και η Ελλάδα. Για το πώς, μείνετε συντονισμένοι, αλλά ξεκινήστε να αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα, να το λέτε σε φίλους και γνωστούς και να συμμετέχετε στις δράσεις του δ, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.
Όταν αποκτήσουμε την εξουσία οφείλουμε να απελευθερώσουμε τη δικαστική εξουσία για να επιληφθεί τους προδότες και να τους κρίνει δίκαια και ελεύθερα για κατάχρηση εξουσίας και εσχάτη προδοσία. Αν τους καταδικάσει ως προδότες μια επιτέλους ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τότε όλες οι πολιτικές τους πράξεις και συμφωνίες ακυρώνονται.
Όταν αποκτήσουμε την εξουσία πρέπει να περάσουμε σε πολίτευμα δημοκρατίας. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας. Αυτή η νέα πολιτειακή πραγματικότητα θα έχει τη δυνατότητα να χαρακτηρίσει τους προδότες του σήμερα σφετεριστές και υφάρπαγες, και το νέο κράτος που θα δημιουργηθεί δεν θα διέπεται από τις προδοτικές αποφάσεις των προγενέστερων. Δεν θα υπάρχει με άλλα λόγια κρατική συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά εδώ. Μόνο έτσι καθαρίζουμε και ξεπλένουμε τη χθεσινή προδοσία. Και γλιτώνουμε μια και καλή από τους σάπιους πολιτικούς του σήμερα και τις κομματικές τους συμμορίες.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι υπερβολικό ή ακραίο. Είναι απλά μονόδρομος για να σώσουμε την Μακεδονία και τη χώρα. Ο Κικέρων είχε πει πως «ένα κράτος δεν μπορεί να επιβιώσει από εγχώρια προδοσία». Η εναλλακτική είναι η αποδοχή του ξεπουλήματος, η ξηλωμένη κλωστή η οποία τραβιέται και ξηλώνεται ολόκληρο το πουλόβερ. Τώρα η Μακεδονία, έπειτα το Αιγαίο, η Κύπρος και η Θράκη για να καταλήξουμε να γίνουμε η χώρα της Αττικής. Αυτή είναι η ιστορική στιγμή για όλους. Τώρα κρινόμαστε για την Ελλάδα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Και κρινόμαστε αυστηρά.
Η χθεσινή προδοσία είναι αυτό που περιμέναμε για να ξαναφτιάξουμε ελεύθερα την Ελλάδα. Μακριά από χρώματα, κόμματα και ιστορικές προκαταλήψεις. Μακριά από δημοσιογράφους της συμφοράς, ξένα συμφέροντα και επαγγελματίες κηφήνες.
Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε μετά την προδοσία.
Ποιος είναι μαζί μας;
Email επικοινωνίας: [email protected]



http://maurokouti.gr/2018/06/13/ethniki-prodosia-kai-tora-ti/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube