REAL TIME |

Weather Icon

Τί διαπραγματευόταν επί έναν χρόνο ο Κοτζιάς;

Τί διαπραγματευόταν επί έναν χρόνο ο Κοτζιάς;

Δηλαδή, αν δεν διαπραγματευόταν ο Ν. Κοτζιάς, τι θα συνέβαινε; Θα έπαιρναν την Θεσσαλονίκη και ο Ν. Κοτζιάς την έσωσε; Γι’ αυτό είναι ικανοποιημένος; [Δεν μιλώ για τον πρωθυπουργό, επειδή τα αντιλαμβάνεται ανάποδα. Ήταν ικανοποιημένος και με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015].

Ό,τι ζητούσαν οι Σκοπιανοί το πήραν. Ούτε καν το erga omnes δεν ισχύει. Το είπε ο πρωθυπουργός ότι έχουν δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται οι Σκοπιανοί. Αμφιβάλλω αν ήταν ποτέ πιο εξαρτημένη από ξένα κέντρα η πολιτική ζωή της χώρας. Φανερά, πλέον κα χωρίς ενδοιασμούς. Και με χαμόγελα ικανοποίησης επειδή επέτυχαν στο έργο που τους ανέθεσαν.

Το είπε ο Ν. Κοτζιάς; «Εμείς, οι ΥΠΕΞ, ολοκληρώσαμε το έργο που μας ανέθεσαν. Τώρα αναλαμβάνουν οι πρωθυπουργοί». Άφησε αδιευκρίνιστο, ποιοι τους ανέθεσαν το έργο. Δεν το είπε, προφανώς επειδή γνωρίζει πως ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει. Γιατί να λέγει τα αυτονόητα;

Για τη συνέχεια Voria

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube