Weather Icon

Σε συνέντευξη στο France 24/ Ο Ράμα αγνοεί τον Ερντογάν όταν επισκέπτεται τη Δύση

Σε συνέντευξη στο France 24/ Ο Ράμα αγνοεί τον Ερντογάν όταν επισκέπτεται τη Δύση
Ο Έντι Ράμα για κάποιες στιγμές δεν θα ήθελε να θυμάται τις φιλικές εκκλήσεις για τον αδερφό Ταγίπ, τους περίπατους με το δικό του αυτοκίνητο πάνω στη γέφυρα του Βοσπόρου μετά τα εγκαίνιά της, το χορό που έριξε στο γάμο της κόρης του, είτε το γεγονός ότι καθιερώθηκε ως ο πρώτος αλβανός πρωθυπουργός που ανέδειξε την Τουρκία σε στρατηγικό εταίρο. Προσκεκλημένος της γαλλικής τηλεόρασης France 24, για μιλήσει για την πιθανή έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αποφύγει των βασικών ερωτημάτων που τα δυτικά μέσα ενημέρωσης (όχι του καζανιού) έχουν για τη χώρα μας. 
Μεταξύ των ανησυχιών για τον τραυματισμό του αντιπολιτευόμενου δημοσιογράφου, των ερωτημάτων για την εγκληματικότητα, για την πιθανή παραίτησή του, της μαζικής εξόδου της νεολαίας, των κονδυλίων που η ΕΕ θα πληρώσει, ο αλβανός πρωθυπουργός δέχτηκε ερωτήσεις για τη στενή φιλία του με τον Ερντογάν, ο οποίος στη γη των Γάλλων θεωρείτο ως μαύρο πρόβατο.
ου περιοδικού “LePoint” όπου είχε δημοσιεύσει στο εξώφυλλο του φωτογραφία του τούρκου πρόεδρου, εξερχόμενου από το σκοτάδι και όπου αναγράφονταν στο μέτωπό του: «Δικτάτορας».

Για τη συνέχεια tachydromos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube