Weather Icon

Ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» για την επίθεση στον Μπουτάρη

Ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» για την επίθεση στον Μπουτάρη

  • (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL)
Σύσσωμος ο πολιτικός, ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και οι ομοσπονδίες Ποντίων καταδίκασαν την φασιστική επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και καλώς έκαναν.
Την φασιστική και ρατσιστική λεκτική επίθεση του κ. Μπουτάρη, που ασέλγησε πάνω στη μνήμη και θυσία των χιλιάδων πατριωτών μας, που χάθηκαν τόσο άδικα από το κεμαλικό κίνημα την περίοδο 1916-1923 με την κατάπτυστη δήλωση του: «χέστηκα αν ο Κεμάλ Ατατούρκ έσφαξε Έλληνες», ποιος από τους παραπάνω την καταδίκασε; Αν κάποιος την καταδίκασε και δεν το γνωρίζω, ζητώ συγνώμη.

Ο κ. δήμαρχος λοιπόν μετά από αυτή την δήλωσή του, είχε το απύθμενο θράσος να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν αυτών που χέστηκε αν εσφαγιάσθησαν.

  • Εδώ υπάρχει μεγάλο ιατρικό θέμα που πρέπει να ερευνηθεί.
  • Εδώ όμως υπάρχει η οργή και η αγανάκτηση των συμπατριωτών μας και μη, που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις και ας δηλώνει ο Πρωθυπουργός για μη «αγανακτισμένους».
Τώρα ψάχνουν τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης. Οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης είναι πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο δήμαρχος που υπερέβη τα εσκαμμένα, ο πολιτικός κόσμος, ο δημοσιογραφικός κόσμος και ενδεχομένως κάποιοι άλλοι.
Γιατί να τυγχάνει ειδικής ασυλίας ο κ. δήμαρχος;
Δεν πειράζει όμως, ο προσφυγικός κόσμος έχει μνήμη, έχει κρίση και μεγάλη υπομονή.
Οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν τον κ. Μπουτάρη τον Οκτώβριο του 2019 στις δημοτικές εκλογές όχι για να χειροδικήσουν, γιατί δεν αξίζει τον κόπο, αλλά για να αποδώσουν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», αν βέβαια θα είναι και πάλι υποψήφιος.
Ελευσίνα, 23 Μαΐου 2018
Κοσμίδης Νίκος, π. Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα»

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube