Weather Icon
Ιράν , Ισραήλ , Συρία 11 Μαΐου 2018

Ιράν: Η Συρία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τα εδάφη της

Ιράν: Η Συρία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τα εδάφη της

Η Τεχεράνη υποστήριξε την Παρασκευή (11/5) το δικαίωμα της Συρίας να υπερασπιστεί τα εδάφη της, κατά της επιθετικότητας του Ισραήλ.    
Το Ιράν υποστήριξε σήμερα το δικαίωμα της Συρίας να υπερασπιστεί τα εδάφη της κατά της επιθετικότητας του Ισραήλ, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση στην Τεχεράνη.

Παράλληλα, κατηγόρησε τη διεθνή κοινότητα ότι παραμένει σιωπηλή για τις επιθέσεις του Ισραήλ κατά του περιφερειακού συμμάχου της Τεχεράνης.

“Το Ιράν καταδικάζει δυναμικά τις επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Συρίας. Η σιωπή της διεθνούς κοινότητας ενθαρρύνει την επιθετικότητα του Ισραήλ. Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της”, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν Μπαχράμ Κασεμί.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ενενήντα μέρες έχουν στη διάθεσή τους οι υπηρέτες της διπλωματίας, προκειμένου να ανατρέψουν το σκηνικό πολέμου που στήνεται σταθερά και οδηγεί σε νέα, πιο επικίνδυνη φάση, τον πόλεμο της Συρίας.
Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube