Weather Icon

Εθνικιστικά ισλαμιστικά σχολεία στο εξωτερικό σχεδιάζει ο Ερντογάν

Τα σχεδιαζόμενα σχολεία θα λειτουργούν σε εβδομαδιαία και εθελοντική βάση με την στήριξη του τουρκικού κράτους και του κόμματος του Ερντογάν ΑΚΡ και θα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών.

Ισλαμιστικά σχολεία για τα παιδιά των Τούρκων μεταναστών που ζουν σε δεκαπέντε χώρες της δύσης, σχεδιάζει να ιδρύσει ο Ταγίπ Ερντογάν. Αυτό αποκαλύπτουν έγγραφα που έχει στην κατοχή της η ελβετική εφημερίδα Μπλικ, μεταδίδει το ΚΥΠΕ.

Τα έγγραφα αυτά προέρχονται από το Υπουργείο για τους Τούρκους του εξωτερικού (ΥΤΒ), Υπουργείο που ίδρυσε ο Ερντογάν το 2010, με 300 υπαλλήλους και ετήσιο προϋπολογισμό πάνω από 300 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα παραπάνω έγγραφα, η αναγκαιότητα αυτών των σχολείων επικεντρώνεται στο ότι «πρέπει να καταπολεμηθεί η ισλαμοφοβία –το μεγαλύτερο πρόβλημα των Τούρκων που ζουν στο εξωτερικό- καθώς στην Ευρώπη υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ενσωμάτωσης των Τουρκων τα παιδιά των οποίων πρέπει να κρατηθούν μακρά από οικογένειες με ναρκωτικά και ομοφυλόφιλους».

Για τη συνέχεια Euro2Day

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube