Σκανδιναβία στους φόρους, Βαλκάνια στην πρόνοια και τις πληρωμές

Σκανδιναβία στους φόρους, Βαλκάνια στην πρόνοια και τις πληρωμές


Τα αρνητικά πρωτεία σχεδόν σε ολόκληρη την ευρωζώνη αν όχι την Ευρωπαϊκή Ένωση κατέχει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τις περισσότερα έρευνες της Eurostat αλλά και άλλων οργανισμών όπως ο ΟΟΣΑ.

Δηλαδή από τη μία η Ελλάδα έχει τις υψηλότερες φορολογικές επιβαρύνσεις για τις οικογένειες -κυρίως αυτές με μέσο μισθό 900 ευρώ- ανύπαρκτη προνοιακή πολιτική, από τους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές, ενώ την ίδια στιγμή οι πολίτες καθυστερούν περισσότερο από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. 

Δηλαδή, η παρούσα κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα το οποίο δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και δείχνει ότι δεν μπορεί να δουλέψει, μεγεθύνοντας τη φτώχεια και τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να επιλύσει με ψίχουλα ή διαφορετικά με 13η σύνταξη!

Για τη συνέχεια Liberal

Να προσέλθει στο ταμείο ο κύριος Φούφουτος!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube