Weather Icon

«Mαύρες επιχειρήσεις» στον Έβρο;

«Mαύρες επιχειρήσεις» στον Έβρο;
Οι “χαμένοι” Τούρκοι κομάντος που “παραδόθηκαν από την Ελλάδα στην Τουρκία”…
Μια περίεργη και σκοτεινή κατάσταση φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στον Έβρο. Πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο αποτυχημένο τουρκικό πραξικόπημα του 2016, φέρονται να έχουν εισέλθει στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρονται σε “μυστικές επιχειρήσεις επαναπροώθησης ατόμων από την Ελλάδα στην Τουρκία”.

«Mαύρες επιχειρήσεις»;

Σε εξέλιξη, σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” είναι η έρευνα κατά 17 δικηγόρων από όλη την Ελλάδα. Η έρευνα προέκυψε μετά από καταγγελίες για παρουσία των δικηγόρων αυτών κατά τη σύλληψη κάποιων παράνομων μεταναστών από Τουρκία, Ιράκ και άλλες χώρες. Υπάρχουν δηλαδή υπόνοιες για σχέσεις των δικηγόρων αυτών με κάποιου είδους κύκλωμα που συνδέεται με παράνομες μετακινήσεις ατόμων.
Το ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι δέκα από τους δικηγόρους αυτούς αντιστρέφουν την καταγγελία και μιλούν για περίεργες επιχειρήσεις ελληνικών υπηρεσιών, οι οποίες καταλήγουν στην επαναπροώθηση στην Τουρκία κάποιων μεταναστών που εντοπίζονται να έχουν περάσει παράνομα στην Ελλάδα.
 Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, αστυνομικοί και στρατιωτικοί από την Ελλάδα παραδίδουν “σιωπηλά” στις τουρκικές αρχές και με περίεργες μεθοδεύσεις άτομα που εντοπίζονται να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Οι δικηγόροι ζητούν μάλιστα να ξεκινήσει σχετική έρευνα από τις δικαστικές αρχές της χώρας μας.
για τη συνέχεια bankingnews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube