REAL TIME |

Weather Icon
Ευρωπαϊκή Ένωση , Ουγγαρία 15 Απριλίου 2018

Είμαστε λοιπόν ακροδεξιοί;

Είμαστε λοιπόν ακροδεξιοί;

Τα τελευταία χρόνια, κάθε εκλογική αναμέτρηση στην Ευρώπη συνοδεύεται από τον ίδιο πηχυαίο τίτλο στα ελληνικά ΜΜΕ: Άνοδος της ακροδεξιάς! Τα ρεπορτάζ πανομοιότυπα. Ο Χ, Ψ, Ω «ακροδεξιός» «εθνικιστής» πολιτικός πόνταρε στην «ισλαμοφοβία» και κέρδισε: από επιπλέον ψήφους και επιπλέον έδρες, μέχρι την κυβέρνηση. 
Είναι τόσο δύσκολο για τα παπαγαλάκια του συστήματος να καταλάβουν πως ΟΛΟΙ οι πολίτες της Ευρώπης, από την Ολλανδία μέχρι την Αυστρία, και από τη Γαλλία μέχρι την Ουγγαρία συμφωνούν σε κάτι θεμελιώδες: θέλουν η Ευρώπη να παραμείνει Ευρώπη. Με τον πολιτισμό της και την ιστορία της. Με τα ήθη και τα έθιμά της. Και με κυρίαρχη την κουλτούρα τής ανεκτικότητας που επιτέλους, εδώ και 70 χρόνια, στέριωσε στη γηραιά μας ήπειρο, μετά από αιώνες αλληλοσφαγών και ποταμούς αιμάτων, θρησκευτικών και πολιτικών. Και συμφωνούν στο ότι αυτή την κουλτούρα απειλεί η αθρόα λαθρομετανάστευση που φέρνει καινούργιο αέρα στα πανιά του Ισλάμ. Έχουν καταλάβει ότι Ισλάμ και δυτικός πολιτισμός είναι έννοιες ασύμβατες. Έχουν καταλάβει ότι όσο οι φορείς αυτού του απεχθούς, απάνθρωπου, φασιστικού κοινωνικοπολιτικού συστήματος που παρουσιάζεται με τον μανδύα της θρησκείας πληθύνονται και ισχυροποιούνται, τόσο η Ευρώπη της ελευθερίας, της χαράς της ζωής και της αρμονικής συνύπαρξης θα δίνει τη θέση της στην Ευρώπη του φόβου, της απειλής και του επερχόμενου θρησκευτικού ολοκληρωτισμού που είναι θέμα χρόνου να μας επιβληθεί.

Γα τη συνέχεια MarketNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube