REAL TIME |

Weather Icon

Πέθανε ο επιχειρηματίας θύμα της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά – Καμία παραίτηση – Ό,τι χειρότερο γνώρισε ο τόπος είναι αυτά τα παχύδερμα

Πέθανε ο επιχειρηματίας θύμα της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά – Καμία παραίτηση – Ό,τι χειρότερο γνώρισε ο τόπος είναι αυτά τα παχύδερμα
  • Ο 52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης και αριστερά το σαλόνι του σπιτιού στην Κηφισιά
Έπειτα από μια πολύ σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης άφησε τελικά σήμερα στις 11:52 την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς». Ο 52χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν διασωληνωμένος και ήδη από την περασμένη εβδομάδα η υγεία του είχε παρουσιάσει επιδείνωση.

Πριν από 19 ημέρες, και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Δευτέρα, ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Δύο κουκουλοφόροι που τα ξημερώματα μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον χτύπησαν στο κεφάλι με λοστό όταν εκείνος κατάλαβε ότι είχαν πάει για να τον ληστέψουν. Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη εξ επαφής.
Ο επιχειρηματίας υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις στους πνεύμονες, στο ήπαρ και στον νεφρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά του χορηγήθηκαν 32 φιάλες αίματος. Το περασμένο Σάββατο είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο, μια επιπλοκή που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός της κρίσιμης αλλά σταθερής πορείας που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube