Γενικά θέματα 4 Απριλίου 2018

Σε πλειοδοσία εμπρηστικών δηλώσεων ο Πάνος Καμμένος

Σε πλειοδοσία εμπρηστικών δηλώσεων ο Πάνος Καμμένος
Αν και ο πρωθυπουργός επιχειρεί να ρίξει τους τόνους, ο υπουργός Αμυνας χαράσσει τη δική του γραμμή με νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Τουρκίας

Μάνος Χαραλαμπάκης
Νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε από την Ικαρία ο Πάνος Καμμένος, μολονότι χθες ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη γειτονική χώρα.
«Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό και αυτό το αποδεικνύετε πρώτα από όλα εσείς που είστε σήμερα εδώ μαζί με το μόνιμο προσωπικό, οι Εθνοφύλακες.
Στέλνουμε ένα μήνυμα αποτροπής, ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ένα μήνυμα ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστούν όπως τους αντιμετωπίσαμε στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το 1821 και όποτε ο Ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία όπου παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.
Ο Πάνος Καμμένος όμως δεν περιορίστηκε στις παραπάνω δηλώσεις αλλά με… πολεμική φρασεολογία και σε μία άνευ προηγουμένου δημοσιοποίηση κινήσεων του Στρατού προανήγγειλε πως το Υπουργείο Άμυνας μεταφέρει συνέχεια προσωπικό στο Αιγαίο και τον Έβρο. Ήδη, εντός των επομένων ημερών, «3.500 προσωπικό θα μεταφερθεί στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, θα μεταφερθούν στον Έβρο» σημείωσε.
Στην ομιλία του προς τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και εθνοφύλακες που συμμετείχαν στην άσκηση ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμη πως  δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του – (σ.σ. εννοούσε την Τουρκία) – , οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό».
 in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube