Weather Icon

Πώς ποτίζεται ο ανθελληνισμός

“Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα, τότε η Ελλάδα θα εισβάλει στην Αλβανία…”

Φεβρουάριος 27, 2018, 14:34
Σενάρια επί σεναρίων κάνουν οι ‘ειδήμονες’ των μέσων ενημέρωσης της Αλβανίας, ιδιαίτερα μετά την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ελευθέρια των Ιωαννίνων και την επιβίβασή του σε ένα άρμα μάχης. 
 Ο γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος της τηλεόρασης Ora News, από την παρουσία του προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου στα Γιάννενα κατάλαβε ότι εξέφρασε απειλές κατά της  Αλβανίας.
Σύμφωνα με το SManalysis του βορειοηπειρώτη  Σταύρου Μάρκου, ο δημοσιογράφος  Καστριότ Μουφταράι, στην εκπομπή του στην τηλεόραση παρουσίασε μια φωτογραφία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας επάνω σε ένα άρμα μάχης και σημειώνει ότι «ο γνωστός δημοσιογράφος- συνωμοσιολόγος, Μουφταράι πιστεύει ότι εάν η Τουρκία επιτεθεί σε ελληνικά νησιά, τότε η Ελλάδα θα εισβάλει στην Αλβανία.
Ο Αλβανός δημοσιογράφος σύμφωνα με δημοσίευμα της Ora News TV θα τονίσει ότι «η Αλβανία δεν αποτελεί στρατιωτική απειλή  για την Ελλάδα.  Η σύγκριση δυνάμεων είναι σαφώς υπέρ της Ελλάδας, η Αλβανία ουσιαστικά είναι χωρίς στρατό, χωρίς εντυπωσιακή στρατιωτική δύναμη, ούτε Άμυνα. Η Ελλάδα είναι μια καλά οπλισμένη χώρα με μεγάλη στρατιωτική δύναμη και στρατιωτική άμυνα, με σύγχρονα όπλα παντός είδους».
Για τη συνέχεια Echedoros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube