Weather Icon

Τούρκικη συμφωνία

Τούρκικη συμφωνία






































του Απόστολου Σαραντίδη*
Το 1940 ο ελληνικός λαός με μια σπάνια ενότητα βροντοφώναξε ένα δυνατό «ΟΧΙ» στον ξιπασμένο, σιδερόφρακτο και αλαζόνα κωμικό κατακτητή. Το πλήρωσε βέβαια πανάκριβα με αίμα, κέρδισε όμως τα μέγιστα για άλλη μια φορά στην ιστορική του πορεία.
Στις 10 Οκτωβρίου του 2009 η Αρμενία είχε υπογράψει στη Ζυρίχη μια «ιστορική» κατά τα πρακτορεία ειδήσεων συμφωνία επανέναρξης των διπλωματικών της σχέσεων με την Τουρκία, για την οποία ακούσαμε από τα δικά μας ΜΜΕ ελάχιστα αλλά μάλλον επαινετικά για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών και τέτοιου είδους ευφυολογήματα αλλά ούτε μια «στρογγυλή τράπεζα» ανάμεσα σε ειδικούς δεν είδαμε για να μας αναλύσουν έστω για λίγο τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα της διπλωματικής αυτής πράξης. Η Ελλάς κατέχεται τελευταία από άλλου είδους νταλγκάδες, με έμφυλα, τσάντες που παραμένουν στα σχολεία και αλλαγές φύλου στα 15.

για τη συνέχεια Antibaro

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube