Weather Icon
Εκδόσεις Ινφογνώμων 6 Φεβρουαρίου 2018

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση ποιητικής συλλογής στο Ηράκλειο Κρήτης – “Όσα δεν σού ‘πα”

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση ποιητικής συλλογής στο Ηράκλειο Κρήτης – “Όσα δεν σού ‘πα”
Οι Εκδόσεις Ινφογνώμων σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του 
Ιωάννη Χανδράκη 
Όσα δεν σού ‘πα
που θα γίνει τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στο JOY Cafe, Παπανδρέου 53, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας-ποιητής και οι:
Νίκη Μπελαδάκη, βιβλιοθηκονόμος
Σάββας Καλεντερίδης, εκδότης-συγγραφέας

Είσοδος Ελεύθερη


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το βιβλίο με τίτλο “Όσα ποτέ δεν σου ‘πα” είναι μια συλλογή που αποτελείται από τα πιο αγαπημένα ποιήματα του συγγραφέα και ποιητή Ιωάννη Χανδράκη. Τα ποιήματα έχουν θέμα τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή αλλά και όλες τις πτυχές αυτών. Το ανεκπλήρωτο, το αμοιβαίο, την επιθυμία για μια ευτυχισμένη ζωή, τις θυσίες που πρέπει να κάνουν δυο άνθρωποι για να ζήσουν έναν έρωτα. Έναν σαρωτικό έρωτα. Μια αγάπη. Μια ανιδιοτελή και γενναία αγάπη.
Λόγια που δεν ειπώθηκαν ή που δε θα ‘πρεπε ποτέ να ειπωθούν. Λέξεις μπερδεμένες που μπήκαν στη σειρά κι έδωσαν νόημα σε μια ασπρόμαυρη ζωή. Μια γλυκιά έμπνευση αγάπης που μετατράπηκε σε υποσχέσεις. Και μια λεπίδα που αναγραμματίζοντάς την γεννήθηκε μια ελπίδα για μια ζωή πιο όμορφη, πιο ελπιδοφόρα. Για μια ζωή που τίποτα δε θα μείνει ποτέ ξανά ανείπωτο. Τίποτα δε θα μείνει ποτέ ξανά στη μέση. “

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Ιωάννης Χανδράκης, γνωστός και ως ΙΧνηλάτης στα πρώτα χρόνια της συγγραφικής του πορείας, γεννήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και διαμένει έως και σήμερα. Από την ηλικία των 17 ετών ασχολείται με τον κλάδο του τουρισμού και τις επιχειρήσεις εστίασης, ενώ παράλληλα γράφει. Αυτό που αγαπάει περισσότερο στη ζωή είναι οι άνθρωποι και η διαφορετικότητα αυτών, ενώ την ίδια στιγμή, ακριβώς αυτά τον φοβίζουν.
Γράφει για οτιδήποτε αξίζει να ζήσει αιώνια και πιστεύει ακλόνητα πως η έμπνευση είναι ένα συναίσθημα που κανείς ποτέ δε θα καταφέρει να περιγράψει απόλυτα.
Το 2015 εξέθεσε για πρώτη φορά τα συναισθήματά του στο αναγνωστικό κοινό, εκδίδοντας το πρώτο του μυθιστόρημα αυτοβελτίωσης με τίτλο «ΙΧνηλάτης, στα άδυτα ενός ονείρου», και τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε σε δύο συλλογικά έργα με τίτλους «Ανθολόγιο Ποιήσεως, Χειμώνας 2016» και «Ανθολόγιο Ποιήσεως, Καλοκαίρι 2017».

Τίτλος:
«Όσα ποτέ δεν σου ‘πα»
(ποιητική συλλογή)
Συγγραφέας:
Ιωάννης Χανδράκης
Εκδότης: ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ
Φιλελλήνων 14,
10557 Αθήνα
Τ 2103316036
Φ 2103250421
Σελ.: 60
ISBN: 978-618-5219-41-3
Κωδ.: 86979ΠΟΙ12
Τιμή: 8 €

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube