REAL TIME |

Weather Icon

Στο συλλαλητήριο δεν πάμε για να ακούσουμε, αλλά για να μας ακούσουν – Την Κυριακή θα αναμετρηθούμε και θα νικήσουμε

Στο συλλαλητήριο δεν πάμε για να ακούσουμε, αλλά για να μας ακούσουν – Την Κυριακή θα αναμετρηθούμε και θα νικήσουμε
Το να υβρίζουν τα χρεωκοπημένα σας κόμματα τους απλούς πολίτες, είναι σαν να προσπαθεί ένα φίδι να ρίξει το δηλητήριο του στον ήλιο. Καλή τύχη.
Σταύρος Καλεντερίδης
Πολιτκός Επιστήμονας, Διεθνολόγος/Επικοινωνιολόγος

Δυο λόγια για το συλλαλητήριο:
Δεν πάμε εκεί για να ακούσουμε κανέναν (ομιλητή ή κομματάρχη). Πάμε για να μας ακούσουν και να αποφασίσουμε εμείς τι θα γίνει με την Μακεδονία. Όχι οι “ξεπουλημένοι 300”. Αγνοούμε και εκμηδενίζουμε επιτόπου τις όποιες προσπάθειες καπελώματος, όπως κάναμε και στη Θεσσαλονίκη.
Συμμετέχουμε σε αυτό ελεύθερα και ακομμάτιστα. Και πέρα από ιδεολογίες. Είναι από τις ελάχιστες φορές που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα (στην πλειοψηφία τους τα συλλαλητήρια στη χώρα είναι καπελωμένα και υποκινούμενα, με σαφή ιδεολογικό στίγμα). Γι’ αυτό δεν πρέπει και να το χάσει κανείς.
Η Θεσσαλονίκη αφύπνισε τους απανταχού Έλληνες και φιλέλληνες. Της χρωστάμε όλοι. Μην ακούτε όσους τρομαγμένους προσπαθούν να βαφτίσουν τους απλούς πολίτες ακραίους ή και χειρότερα. Ξεπεράστε τους σαν φαντάσματα του παρελθόντος. Το κάνουν άλλωστε από κόμπλεξ, παπαγαλισμό των κομμάτων/ιδεολογιών τους και από φόβο για αυτό που ξύπνησε – τον πραγματικό Ελληνισμό. Τον πραγματικό Ελληνισμό. Όχι τον κομματικό, μυωπικό, τυφλό και μισαλλόδοξο, που μας έχει επιβληθεί, και από εδώ και από εκεί ιδεολογικά, από υποστηρικτές νεκρών ιδεολογιών οι οποίοι έχουν βυθίσει δεκαετίες τη χώρα στο διχασμό και το σκοτάδι με τα ανεγκέφαλα και εθνοβόρα ιδεολογικά τους μίση. Φτάνει πια, είστε χειρότεροι και από τα κόμματα. Τολμάτε να λοιδορείτε όποιον δεν ανήκει στις σκοτεινές σας φράξιες και τα κομματικά σας μαντριά. Οι απλοί πολίτες είναι οι υπερασπιστές του Ελληνισμού και δεν σας επιτρέπεται να τους πετάτε λάσπη. Θα τους σέβεστε γιατί αυτοί είναι η Ελλάδα. Τώρα λοιπόν σας ξεπερνάει η ιστορία.
Για τα κόμματα δεν θα μιλήσω. Έτοιμοι όλοι τους να παραδώσουν τα κλειδιά της Μακεδονίας, παίζοντας μικροπολιτικά παιχνιδάκια μεταξύ τους για τα εθνικά ζητήματα (τόσο άθλιοι είναι), είδαν τον ξεσηκωμό της Θεσσαλονίκης και πετούν ό,τι λάσπη βρουν για να μας στερήσουν το δικαίωμα μας να προστατέψουμε τη Μακεδονία μας. Θα αποτύχετε. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Το να υβρίζουν τα χρεωκοπημένα σας κόμματα τους απλούς πολίτες, είναι σαν να προσπαθεί ένα φίδι να ρίξει το δηλητήριο του στον ήλιο. Καλή τύχη.
Αφήνουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις ο καθένας πίσω και ερχόμαστε να πολεμήσουμε για την Μακεδονία. Τίποτα άλλο. Καμία αναφορά στη λέξη Μακεδονία σε ονόματα από τα Σκόπια. Απέναντι μας, η Σκοπιανή προπαγάνδα και το ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Από την μια οι πολίτες και από την άλλη η πολιτική. 
Από την μια η κοινωνία και από την άλλη το πολιτικό σύστημα.
Την Κυριακή θα αναμετρηθούμε και θα νικήσουμε.
Είναι μεγάλη στιγμή. 
Η στιγμή που τελειώνει ο παλιός κόσμος. 
Και στον παλιό κόσμο ανήκουν πολλοί (κόμματα, κινήματα, σέκτες και ομάδες), αλλά είναι ελάχιστοι μπροστά στους αληθινούς πολίτες αυτής της χώρας.
Καλώ όλους τους φίλους μου να έρθουν με θάρρος και χαμόγελο στο συλλαλητήριο της Κυριακής, σε αυτή την ιστορική στιγμή. Ελάτε υπερήφανα και γράψτε ιστορία.


https://www.facebook.com/stavros.kalenteridis/posts/10214413256339134

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube