Weather Icon

Ιδού, το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις κύριε Μουσταφά

ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ

Η Προεδρία Θρησκευτικών Υποθέσεων διέταξε: Μπορούν να παντρεύονται τα κορίτσια που είναι εννέα χρόνων. Μπορούν να μείνουν και έγκυες!

Ο άνδρας με τη μαύρη γενειάδα που έφτανε μέχρι το στήθος του και τον στρογγυλό σκούφο στο κεφάλι ανέβηκε πάνω στη στέγη. Κρατάει ένα τεράστιο ραβδί. Φυλάει σκοπιά! Περιμένει τον Άγιο Βασίλη. Αν έρθει θα τον ξυλοφορτώσει. Θα του δείξει ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δεν είναι γιορτή των μουσουλμάνων. Θα του λιώσει το κεφάλι με αυτό το ραβδί. Θα του ξεριζώσει τα άσπρα του γένια! Ιδού, αυτό είναι το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις κύριε Μουσταφά! Όχι σε μηδέν στρατεύματα, μηδέν εγγυήσεις! Μας χρειάζονται στρατιώτες που κόβουν αφτιά!

Η Προεδρία Θρησκευτικών Υποθέσεων διέταξε: Μπορούν να παντρεύονται τα κορίτσια που είναι εννέα χρόνων. Μπορούν να μείνουν και έγκυες! Τα, δε, αγόρια μπορούν να παντρεύονται στην ηλικία των 12 χρόνων. Δεν υπάρχει καμία αμαρτία. Επιτρέπεται. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παντρεύεται και ένας ξεμωραμένος 80 χρόνων με ένα κορίτσι εννέα χρόνων. Και αυτό επιτρέπεται. Ιδού, αυτό είναι το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις κύριε Μουσταφά. Όχι σε μηδέν στρατό, μηδέν εγγυήσεις! Μας χρειάζεται και πληθυσμός που θα παντρεύεται με κορίτσια εννέα χρόνων!

Εκδόθηκε διάταγμα. Δεν θα τιμωρείται καθόλου κάποιος ο οποίος σφάζει έναν οπαδό του Φέτο, έναν Κούρδο, έναν Αλεβίτη, έναν Αρμένιο, έναν γκιαούρη. Μάλιστα, μπορεί να παίρνει και βραβείο. Οι ένοπλοι πολιτοφύλακες του Προέδρου βγήκαν στο κυνήγι. Δεν κυνηγούν πέρδικες. Κυνηγούν γκιαούρηδες. Ξέρεις, και ο Αδόλφος είχε κάνει το ίδιο στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στη Γερμανία. Ιδού, αυτό είναι το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις κύριε Μουσταφά. Όχι σε μηδέν στρατό, μηδέν εγγυήσεις! Μας χρειάζεται εγγυητής που θα μας σφάζει!

Είδα ότι εκείνο το μέρος είναι παράδεισος και για τους βιαστές. Την απαγάγεις. Την βάζεις να ξαπλώσει. Τη δένεις. Κάνεις ό,τι είναι να κάνεις. Με το ζόρι; Δεν θέλει; Δεν υπάρχει θέμα! Αφού θα την παντρευτείς. Είναι παράδεισος βιαστών στους οποίους δεν επιβάλλεται καμία ποινή όταν παντρευτούν με το θύμα τους. Παιδιά που βιάζονται στις εστίες των ιδρυμάτων. Χατζήδες, χότζες και μουλάδες που βγάζουν τον διάβολο μέσα από τις γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούν να κάνουν παιδί. Τραμπούκοι οι οποίοι επιχειρούν να κλοτσήσουν και να χαστουκίσουν στο λεωφορείο κορίτσια που φορούν κοντές φούστες. Ένα μέρος στο οποίο σκέφτονται όχι με το μυαλό αλλά με αυτό που έχουν κάτω από τη μέση. Ιδού, αυτό είναι το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις κύριε Μουσταφά. Όχι σε μηδέν στρατό, μηδέν εγγυήσεις! Μας χρειάζεται και στρατός του ιμάμη.

«Ο Στρατός του Ιμάμη». Ο Αχμέτ Σικ έγραψε αυτό το βιβλίο. Δεν δημοσιεύθηκε στην Τουρκία αυτό το βιβλίο. Δημοσιεύθηκε στη δική μας εφημερίδα την «Αφρίκα». Ο Αχμέτ φυλακίστηκε από τον οπαδό του Φέτο Ταγίπ επειδή έγραψε εκείνο το βιβλίο. Ο Αχμέτ είναι πολύ σικ δημοσιογράφος. Μετά από έναν χρόνο βγήκε από τη φυλακή. Πολύ σύντομα τον έβαλαν ξανά στα μπουντρούμια. Αυτήν τη φορά κατηγόρησαν ως οπαδό του Φέτο τον Αχμέτ, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος αγωνιστής εναντίον του Φέτο. Κατά την τελευταία του δίκη πέταξαν τον Αχμέτ έξω από το δικαστήριο. Όμως, πάλι είπε αυτό που σκόπευε να πει σε εκείνους τους δικαστές-μαριονέτες. «Μια μέρα θα δικαστείτε εσείς εδώ», τους είπε. Ο Αχμέτ είναι μέσα. Εσύ είσαι έξω κύριε Μουσταφά. Και ιδού, αυτό είναι το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις. Όχι σε μηδέν στρατό, μηδέν εγγυήσεις! Επειδή είμαστε άνθρωποι, μας χρειάζονται και δικαστές οι οποίοι θα μας ρίξουν στα μπουντρούμια των φυλακών.

Ο Πρόεδρος καίγεται από επιθυμία για τη θανατική ποινή. Παραπονιέται επειδή δεν μπόρεσε να φορέσει ενιαίου τύπου πορτοκαλί χρώματος στολή στους πολιτικούς κατάδικους. Ο Πρόεδρός σου είναι αυτός που μας αποκαλεί τροφίμους. Και το μουστάκι του Τσαβούς, που σε ξεπέρασε στο Κραν Μοντανά, πέφτει στη σούπα μας σαν μύγα σε νυχτερινό εστιατόριο. Και η δασκάλα Αϊσέ καταδικάζεται σε φυλάκιση στην Κωνσταντινούπολη επειδή είπε «να μην πεθαίνουν παιδιά». Θα μπει στη φυλακή με το νεογέννητο μωρό της. Αυτή δεν είναι η Αϊσέ που ξέρεις εσύ. Η Αϊσέ που ξέρεις εσύ κάνει το κέφι της εδώ. Το Βαρώσι είναι κλειστό. Τα βουνά είναι μπογιατισμένα. Ο άνδρας με το ραβδί στο χέρι ακόμα περιμένει τον Άγιο Βασίλη στη στέγη. Και ποιος ξέρει πόσες γυναίκες και πόσα παιδιά πέφτουν θύματα βιασμού σε εκείνο το λιμάνι την ώρα που εγώ γράφω αυτό το άρθρο. Το σπίτι πόσων Κούρδων ακόμα καίγεται, η πόρτα πόσων Αλεβιτών ακόμα στιγματίζεται με το σημάδι Χ. Ιδού, αυτό είναι το τελευταίο λιμάνι στο οποίο θα καταφύγεις κύριε Μουσταφά. Όχι σε μηδέν στρατό, μηδέν εγγυήσεις! Μας χρειάζεται και ένας δεινόσαυρος ο οποίος θα καταβροχθίσει την Κύπρο!

Πηγήvar _wau = _wau || []; _wau.push([“tab”, “qjb8omazks27”, “ifv”, “left-middle”]);(function() { var s=document.createElement(“script”); s.async=true; s.src=”http://widgets.amung.us/tab.js”;document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);})();

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube