Weather Icon
ΗΠΑ , Κορέα – Βόρειος Κορέα 7 Δεκεμβρίου 2017

Βόρεια Κορέα: Oι απειλές των ΗΠΑ καθιστούν τον πυρηνικό πόλεμο αναπόφευκτο

Βόρεια Κορέα: Oι απειλές των ΗΠΑ καθιστούν τον πυρηνικό πόλεμο αναπόφευκτο
Τα ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας και οι αμερικανικές απειλές περί ενός προληπτικού πολέμου εναντίον της Πιονγιάνγκ μετατρέπουν το ενδεχόμενο σύρραξης στην κορεατική χερσόνησο σε «γεγονός», έκρινε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας.
«Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί τώρα είναι: πότε θα ξεσπάσει ο πόλεμος;» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του βορειοκορεάτικου ΥΠΕΞ σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Δεν ευχόμαστε έναν πόλεμο, αλλά δεν θα κρυφτούμε για να τον αποφύγουμε, κι εάν οι ΗΠΑ κάνουν λάθος υπολογισμό εξαιτίας της υπομονής μας κι ανάψουν το φυτίλι ενός πυρηνικού πολέμου, ασφαλώς θα κάνουμε τις ΗΠΑ να πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα με τη μεγάλη πυρηνική μας δύναμη που ενισχύουμε συνεχώς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube