Weather Icon
Ανακοινώσεις 17 Δεκεμβρίου 2017

Μία έκθεση με τρομερό ενδιαφέρον στη Δράμα – Δείτε το περιεχόμενό της

Μία έκθεση με τρομερό ενδιαφέρον στη Δράμα – Δείτε το περιεχόμενό της
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Φίλων Τεχνολογικού Μουσείου Δράμας σας προσκαλεί στην “Έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας” που εκθέτει στη Δράμα, επί της οδού Κοζάνης 3, έναντι του κεντρικού καταστήματος Γουντζίδη.

Η έκθεση, που αποτελεί δημιούργημα του διακεκριμένου και παγκοσμίως γνωστού επιστήμονα Κώστα Κοτσανά, λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.
Εκτίθενται περί τα 30 εκθέματα καθώς και διαδραστικά παιχνίδια του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας, σε τεχνολογικό επίπεδο.

Επίσης εκτίθεται πιστό αντίγραφο του “μηχανισμού των Αντικηθύρων”, αρχαίος υπολογιστής, η “αυτόματη θεραπαινίς του Φίλωνος”, αρχαίο ρομπότ, η “κούπα του Πυθαγόρα”, ο “υδραυλικός ατέρμονας κοχλίας του Αρχιμήδη”, η “αιολόσφαιρα ου Ήρωνος”, η “σφαιρικός Αστρολάβος του Πτολεμαίου”, καθώς και πολλά άλλα εκθέματα.
Διάρκεια έκθεσης από 13/12/2017 έως 29/4/2018.
Περισσότερα για το τεράστιας σημασίας έργο του Κώστα Κοτσανά ΕΔΩ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube