Weather Icon
ΗΠΑ , Κίνα , Πυρηνικά Όπλα , Ρωσία 16 Δεκεμβρίου 2017

Τραμπ: Η Ρωσία, σε αντίθεση με την Κίνα, δεν μας βοηθά με τη Β. Κορέα

Τραμπ: Η Ρωσία, σε αντίθεση με την Κίνα, δεν μας βοηθά με τη Β. Κορέα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή η Ρωσία, όπως υποστηρίζει, δεν συμβάλλει στις προσπάθειες της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου να ασκήσουν πίεση στη Βόρεια Κορέα για να διακόψει τα στρατιωτικά προγράμματά της.
«Η Κίνα βοηθάει, η Ρωσία δεν βοηθάει», συνόψισε ο κ. Τραμπ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. «Θα θέλαμε να βοηθάει η Ρωσία», είπε, μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλάντιμιρ Πούτιν, με αντικείμενο τη Βόρεια Κορέα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας «είπε πολύ ευγενικά πράγματα για όσα έχω κάνει για τη χώρα όσον αφορά την οικονομία και είπε επίσης αρνητικά πράγματα για ό,τι συμβαίνει αλλού», συνέχισε ο κ. Τραμπ. «Αλλά το βασικό θέμα ήταν να αναφερθούμε στη Βόρεια Κορέα επειδή θα θέλαμε τη βοήθειά του για τη Βόρεια Κορέα», επέμεινε.

Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube