REAL TIME |

Θράκη (Πομακικό) , Τουρκία 9 Δεκεμβρίου 2017

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΤΑΓΙΠ !!!

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΤΑΓΙΠ !!!
Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν: Μουσουλμανική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης… Είναι Τούρκοι, Πομάκοι, Ρομά… Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο!

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του στο ξενοδοχείο Chris&Eve κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, δήλωσε τα εξής για την εθνική ταυτότητα της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, σύμφωνα με την μετάφραση του Αζινλίτσα από τα Τουρκικά στα Ελληνικά:


«Με τον Τούρκο του, με τον Ρομά του, με τον Πομάκο του εμείς είμαστε το ένα και ενωμένοι, εδώ δεν έχουμε τίποτα. Το είπα και πριν, εμείς αγαπήσαμε τον δημιούργημα λόγω του Δημιουργού. Μπροστά μου είτε κάποιος είναι Τούρκος, είτε Πομάκος, είτε Ρομά αν εμείς αγαπήσουμε το δημιούργημα λόγω του Δημιουργό έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση! Έχει τελειώσει! Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο! Αν κάποιος ισχυρίζεται το αντίθετο να τσεκάρει τον εαυτό του»

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/10753-tourkos-proedros-erdogan-mousoulmaniki-meionotita-dytikis-thrakis-tourkoi-pomakoi-roma.html
9/12/2017

Σχ: Χαιρόμαστε για αυτή την δήλωση γιατί καταρριπτει ουσιαστικά αυτό που έλεγαν όλα τα τσιράκια της Άγκυρας , πως δεν υπάρχουν Πομάκοι και Ρωμά αλλά όλη η μειονότητα είναι ¨συμπαγής και τουρκική¨. Εχει βέβαια και κάτι χαμένα παρτάλια ελληνόφωνα που πρεσβεύουν το ίδιο…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube