REAL TIME |

Weather Icon
Ναυτιλία 29 Νοεμβρίου 2017

Επιτυχής η ανέλκυση του ναυαγίου «Αγία Ζώνη ΙΙ: Θα μεταβεί σε ναυπηγείο…(video)

Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του ναυαγίου του Δ/Ξ «Αγία Ζώνη ΙΙ», στην επιφάνεια της θάλασσας, για να αποκτήσει την πλευστότητά του και να οδηγηθεί στο πλησιέστερο ναυπηγείο, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017. Το «Αγία Ζώνη ΙΙ» βυθίστηκε , με φορτίο 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil, στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της νήσου Αταλάντης, στο Σαρωνικό Κόλπο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2017. Από το πλοίο έχουν απαντληθεί όλα τα καύσιμα που μετέφερε και έχει σφραγιστεί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του ναυαγίου του Δ/Ξ «Αγία Ζώνη ΙΙ», στην επιφάνεια της θάλασσας, για να αποκτήσει την πλευστότητα του και να οδηγηθεί στο πλησιέστερο ναυπηγείο, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017. Το «Αγία Ζώνη ΙΙ» βυθίστηκε , με φορτίο 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil, στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της νήσου Αταλάντης, στο Σαρωνικό Κόλπο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2017. Από το πλοίο έχουν απαντληθεί όλα τα καύσιμα που μετέφερε και έχει σφραγιστεί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του ναυαγίου του Δ/Ξ «Αγία Ζώνη ΙΙ», στην επιφάνεια της θάλασσας, για να αποκτήσει την πλευστότητα του και να οδηγηθεί στο πλησιέστερο ναυπηγείο.


Το «Αγία Ζώνη ΙΙ» βυθίστηκε , με φορτίο 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil, στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της νήσου Αταλάντης, στο Σαρωνικό Κόλπο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2017. Από το πλοίο έχουν απαντληθεί όλα τα καύσιμα που μετέφερε και έχει σφραγιστεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

mignatiou.com/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube