Weather Icon
Το δέλτα 27 Νοεμβρίου 2017

Οι νέοι δεν θα αφήσουν την πατρίδα να διαλυθεί – Εκδήλωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου του δέλτα

Οι νέοι δεν θα αφήσουν την πατρίδα να διαλυθεί – Εκδήλωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου του δέλτα

Μια ομάδα νέων δημιουργήσαμε πριν από ένα χρόνο το δέλτα, την πρώτη υπερκομματική πολιτική κίνηση, που έχει στόχο να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και να εγκαθιδρύσει την πραγματική δημοκρατία.
Σε προσκαλούμε στην επετειακή μας εκδήλωση που θα γίνει τις 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο “Α. Τρίτσης” (Ακαδημίας 50, Αθήνα).
Οι εθελοντές του δ γιορτάζουν τον ένα χρόνο δράσης της πολιτικής επανάστασης, κάνοντας ανασκόπηση των δράσεων του πρώτου χρόνου, παρουσιάζοντας τους επόμενους στόχους και συζητώντας μαζί σου τα επόμενα μας βήματα.
Κοινοποίησε το παρόν για να μάθουν οι φίλοι και γνωστοί σου για το έργο και το όραμα του δέλτα, και συνάντησε μας στην εκδήλωση για να πάρεις και εσύ μέρος στην αλλαγή του πολιτικού συστήματος της χώρας!
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο https://www.facebook.com/PolitikiEpanastasi/

Είσοδος ελεύθερη
Περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο 2103316036

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube