Διαφθορά , Εγκληματικότητα 29 Νοεμβρίου 2017

Κασσίμης: Κατά συρροήν λασπολόγος και άθλιος ψεύτης ο Τσίπρας – Απάντηση σε όσα ειπώθηκαν στη Βουλή

Διέψευσε όσα είπε ο πρωθυπουργός για το ταξίδι στη Μόσχα το 1991 – Στην αποστολή συμμετείχαν 40 επιχειρηματίες και είχε οργανωθεί από τα εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια, δήλωσε ο πρώην υφυπουργός 
Με οργή και βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντέδρασε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Θεόδωρος Κασσίμης, σχετικά με όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, για την αποστολή στη Ρωσία, το 1991.
Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Κασσίμης χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «κατά συρροήν λασπολόγο» και «άθλιο ψεύτη», διαψεύδοντας ότι στη Ρωσία ήταν και ο Ηλίας Παπαδόπουλος με το γιο του, εισπράττοντας 67 εκατομμύρια. Ο πρώην υφυπουργός ότι στην επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού στη Μόσχα συμμετείχε και αποστολή 40 περίπου επιχειρηματιών, την οποία, ως είθισται, είχαν οργανώσει τα Εμπορικά & Βιομηχανικά Επιμελητήρια χωρίς καμία ανάμιξη της κυβέρνησης.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην υπουργού στο Facebook: 






Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube