REAL TIME |

Weather Icon

Η Τουρκία μοιράζει δώρα σε μουσουλμάνους της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου

Η Τουρκία μοιράζει δώρα σε μουσουλμάνους της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου
Η τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος με αφορμή τις εορτές της Έιντ αλ Φίτρ, διοργάνωσε τη σφαγή και τη διανομή των θυσιών σε Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο, με την ευκαιρία της μουσουλμανικής γιορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμι.

Η τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος σε συνεργασία με το ίδρυμα Άλσαρ ξεκίνησε σήμερα τη διανομή των θυσιών στην Αλβανία.
Η προετοιμασία (σφαγή) και διανομή των θυσιών ξεκίνησε σήμερα από τις πόλεις Καβάγια και Ρογκοζίνα και θα συνεχισθεί τις τρεις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη την Αλβανία, όπου ο τουρκικός οργανισμός θα μοιράσει πακέτα των θυσιών σε  12 χιλιάδες αλβανικές οικογένειες που έχουν ανάγκη, όπως σημειώνεται.
Ο Σαμπατίν Τεζντίγκ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τουρκικής Ερυθράς Ημεσελήνου, δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι η σημερινή προσφορά αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου, για τη διανομή κρέατος της θυσίας (κουρμπάν) που μοιράζεται σε 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 125 χιλιάδων πακέτων κρέατος που δωρίζονται στον τουρκικό λαό.
Για τη συνέχεια echedoros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube