REAL TIME |

Weather Icon
Λατινική Αμερική , ΠΦΑ 7 Αυγούστου 2017

Περιφερειάρχης Καράκας: Nα σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση να στηρίζει την τυραννία του Maduro

Περιφερειάρχης Καράκας: Nα σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση να στηρίζει την τυραννία του Maduro
Δημόσια έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει το καθεστώς του Maduro, κάνει μέσω του Ελεύθερου Τύπου ο Περιφερειάρχης του Καράκας, Antonio Ledesma, ο οποίος επέστρεψε σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά την παραδειγματική ολιγοήμερη κράτηση του στις φυλακές.
Ο Antonio Ledesma, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση του, έκανε μια αποκλειστική δήλωση στον δημοσιογράφο του Ε.Τ. Ιάσονα Πιπίνη, με την οποία επικρίνει την στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στον Nicolas Maduro.
«Ζητάω από τον ελληνικό λαό να αναλύσει το δράμα που ζούμε οι Βενεζολάνοι και από την ελληνική κυβέρνηση ζητάω να μη συνεχίσει να στηρίζει μια τυραννία που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αρχές που διέπουν μια αληθινή Δημοκρατία», δήλωσε ο Περιφερειάρχης του Καράκας, ο οποίος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube