Weather Icon

Πολιτική σημαίνει να μελετάς και να αποφασίζεις τι θα κάνεις με αυτά που διαθέτεις.

Πολιτική σημαίνει να μελετάς και να αποφασίζεις τι θα κάνεις με αυτά που διαθέτεις.
Όποιος τολμήσει να διανοηθεί να πει ότι «δεν υπήρχαν χρήματα για να αγοραστούν ή να επισκευαστούν τα εναέρια μέσα και να προσληφθεί και να εκπαιδευτεί ειδικευμένο προσωπικό» θα είναι, απλά και ξεκάθαρα, χυδαίος ψεύτης.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Αττική (και στην υπόλοιπη χώρα, που θα μείνει πάλι ξεκρέμαστη για να σωθεί η πρωτεύουσα) είναι πολιτική και οι συνέπειές της. 100% πολιτική. Αυτό σημαίνει πολιτική. Να μελετάς και να αποφασίζεις τι θα κάνεις με αυτά που διαθέτεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ξοδέψεις αυτά που έχεις «για να πάρεις την εξουσία για τους δικούς σου». Μπορεί να αποφασίσεις να βελτιώσεις τη χώρα για όλους. Και τους δικούς σου, και τους άλλους. Μπορεί και όχι.
Το ίδιο σήμαινε και το 2007 — τη χρονιά που η χώρα χρεοκόπησε πνευματικά, το ίδιο θα σημαίνει κάθε φορά που η χώρα θα βρίσκεται με τα βρακιά κατεβασμένα κάτω. Η πολιτική που ασκεί η ηγεσία θα έχει αποτύχει οικτρά.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube