Weather Icon
Cyberwar , Cyberwar 4 Ιουλίου 2017

Turk Hack: Διαρροές δεδομένων σε αντίποινα για τους πυροβολισμούς

Hacked το American Farm School Thessaloniki: Μέλη της ομάδας Turk Hack (THT από το Turk Hack Team) διέρρευσαν στο διαδίκτυο αρχεία που περιλαμβάνουν ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία Ελλήνων πολιτών (και όχι μόνο).
Το hack φέρεται να πραγματοποιήθηκε στο American Farm School Thessaloniki Greece (http://afs.edu.gr) και στα αρχεία που διέρρευσαν περιλαμβάνονται ονοματεπώνυμα, emails, τηλέφωνα και η επαγγελματική ιδιότητα εργαζομένων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς φορείς που είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή στην ιστοσελίδα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πως έχουν συλλεχθεί τα στοιχεία που εμφανίζονται στα αρχεία που διέρρευσαν και εάν είναι αποτέλεσμα μίας ή περισσοτέρων, πρόσφατων, παραβιάσεων.
Σε ανάρτησή τους στο Twitter, οι hackers αναφέρουν: “Η Ελλάδα θα πληρώσει το τίμημα γι΄αυτό που έκανε. Αυτή είναι μόνο η αρχή.”
Η ανάρτησή τους συνοδεύεται από αντίστοιχη προκήρυξη στα τουρκικά και ένα link που οδηγεί προς τα αρχεία που διέρρευσαν.

Για τη συνέχεια Secnews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube