Weather Icon

Στοχοποίηση καθηγητών στο Μαθηματικό

Αγνωστοι, με την υπογραφή φοιτητικής παράταξης, στοχοποιούν καθηγητές τους διότι υπέγραψαν ψήφισμα κατά της βίας στα ελληνικά πανεπιστήμια. Σε κείμενο που τοιχοκολλήθηκε έξω από τα γραφεία καθηγητών στο Μαθηματικό Αθηνών, πανεπιστημιακοί κατηγορούνται ότι ψεύδονται ή ότι υιοθετούν… φαντασιόπληκτη ρητορεία, ενώ στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι η εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια είναι μικρότερη από άλλους χώρους. Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών Απόστολος Μπουρνέτας.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας τέσσερις καθηγητές του Μαθηματικού Αθηνών –οι Λεωνή Δάλλα, Ιωάννης Εμμανουήλ, Μιχάλης Μαλιάκας και ο ομότιμος Στέλιος Νεγρεπόντης– βρήκαν τοιχοκολλημένη στην εξωτερική πόρτα του γραφείου τους ανακοίνωση με την υπογραφή ΑΕΠ-ΕΑΑΚ (παραπέμπει σε γνωστή φοιτητική παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς) και τίτλο «Μαθηματικό Αθήνας ή αλλιώς CSI Miami».
Οι τέσσερις καθηγητές επικρίνονται επειδή προσυπέγραψαν κείμενο κατά της όξυνσης φαινομένων βίας και διαφόρων παράνομων δραστηριοτήτων εντός των πανεπιστημιακών χώρων. Κατά την ανακοίνωση, οι υπογράφοντες –και εύλογα όχι μόνον οι τέσσερις, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που προσυπέγραψαν το κείμενο– «υιοθετούν φαντασιόπληκτη ρητορεία προκειμένου μεθοδευμένα να απονομιμοποιήσουν το άσυλο».

Για τη συνέχεια kathimerini

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube