Weather Icon

Τα δικαιώματα τα αποκτάς, όταν τα κερδίσεις ! Ποτέ πριν.

Τα δικαιώματα τα αποκτάς, όταν τα κερδίσεις ! Ποτέ πριν.
Αυτό που με τρελαίνει με τους Ελληνες, είναι η απόλυτη άγνοια στοιχειωδών οικονομικών.

Η κυβέρνηση έχει μόνο δυο πηγές εσόδων. Τους φόρους και τα δάνεια. Και μόνο τρεις γενικές περιοχές εξόδων. Την συντήρηση του κράτους στην κάθε μορφή, τις κρατικές επενδύσεις, και την αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει.

Όταν τα Έσοδα-Έξοδα είναι ένας αρνητικός αριθμός, γ….σε τα.
Όταν είναι θετικό ή μηδέν, όλα καλά.
Ποσο μυαλό χρειαζεται για να καταλάβουμε πως μια καλη κυβέρνηση είναι αυτη που κρατάει χαμηλά την συντήρηση του κρατους για να μπορει να επενδύει πολλά, να πληρώνει λίγα σε αποπληρωμή δανείων, και να βαζει λιγους φορους, ετσι ωστε να εξισορροπεί την εξίσωση ;;;;; καθε αλλος τρόπος οδηγεί μαθηματικά σε κριση…
Στην χωρα μας λενε οι καραγκιοζηδες πως οι άνθρωποι είναι πανω απο τα νούμερα. Η ηλίθια έκφραση που βρήκε η αριστερά και οι λαϊκιστές της κεντροαριστερας (αλλα χρησιμοποιησε και η δεξιά κατα κόρον) για να πουλάνε αριστεριλα στο πόπολο… για να μπορούν να κρύβουν την ανευθυνότητα τους. Γιατι δεν βρέθηκε ενας ηγέτης γαμώτο μου που να έχει τα κότσια να πει στο λαο την μοναδική αλήθεια : Κοινωνική πολιτική κάνεις με πλεονάσματα οχι με δανεικά, και αρα θα δουλέψετε για να τα δημιουργησετε και θα τα ξοδέψετε ορθολογικά!!!
Γιατί πάντα αυτός ο λαός πιστεύει τους ψεύτες; Γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί ότι τα δικαιώματα τα αποκτάς, όταν τα κερδίσεις ! Ποτέ πριν.
  


Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube