Weather Icon
Διαφθορά , Ελλάδα 11 Ιουνίου 2017

Οι υποτακτικοί ψεύτες βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και τρομάζουν, ζητώντας συγνώμη από όσους κατηγόρησαν ως γερμανοτσολιάδες

Οι υποτακτικοί ψεύτες βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και τρομάζουν, ζητώντας συγνώμη από όσους κατηγόρησαν ως γερμανοτσολιάδες
Δηλώσεις τρέλας για Γερμανοτσολιάδες και… κομήτη

Πουλάνε «τρέλα» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον δημόσιο λόγο, πλήττοντας άγρια με μπαράζ δηλώσεων τον μέσο νου και το νευρικό σύστημα μιας ολόκληρης κοινωνίας, η οποία, αποσβολωμένη, βλέπει να εξανεμίζονται οι ελπίδες για έξοδο από την κρίση και τα Μνημόνια. 
Σε φάση… ζεν ο Νίκος Παππάς, ερωτηθείς σχετικά με τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση του χρέους, περιορίστηκε να πει: «Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί λύση που δεν θα είναι λύση»! O δε Πάνος Σκουρλέτης προχώρησε σε μια πρωτοφανή ομολογία αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Ζούμε σε συνθήκες μιας διαρκούς πολιτικής ήττας». 

Ο υπουργός Εσωτερικών, όμως, διαπιστώνει «λαϊκή στήριξη», προφανώς για να δικαιολογήσει την παραμονή στην εξουσία. «Ο κόσμος καταλαβαίνει τα ζόρια της κυβέρνησης, γνωρίζει ότι δεν είμαστε εμείς οι οποίοι αποτελούν την αυθεντική έκφραση αυτών των πολιτικών που εφαρμόζονται» είπε ο κ. Σκουρλέτης. 

Ο δε «πληθωρικός» Κώστας Ζουράρις, μιλώντας για το χρέος, φιλοσόφησε… χαλαρά: «Το 2060 δεν θα ζουν ούτε οι δανειστές. Θα είμαστε όλοι νεκροί. Δεν πάμε στην καφετζού καλύτερα;», συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος: «Μπορεί να πέσει ένας κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του ΔΝΤ και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη». 

Το κρεσέντο ολοκληρώθηκε με τη «συγγνώμη» του Παναγιώτη Κουρουμπλή προς όλους όσοι χαρακτηρίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ Γερμανοτσολιάδες: «Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη αν κάποιοι κατηγόρησαν και ονόμασαν κάποιους Γερμανοτσολιάδες».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube