REAL TIME |

Weather Icon
Cyberwar , Cyberwar , Τουρκία 13 Μαΐου 2017

Μιλήσαμε με τον Τούρκο hacker της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ

Τούρκοι hackers παραβίασαν την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και απέκτησαν πρόσβαση στη βάση δεδομένων, που όπως θα δείτε παρακάτω περιέχει πολλές ευαίσθητες πληροφορίες.
Αναζητήσαμε και βρήκαμε τον hacker που ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης. H ομάδα του είναι η THT από το TurkHackTeam, που σύμφωνα με αυτά που μας ανέφερε είναι μέλος του Turan Army community. 
Ας δούμε τι μας δήλωσε για την ομάδα του, την ιστορία της και το hack:
Η ομάδα του Turk Hack είναι μέλος της κοινότητας Turan Army. Ιδρύθηκε το 2002 και είναι μία από τις παλαιότερες Cyber ομάδες ​​στην Τουρκία. Έχει πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις ασφαλείας στον κυβερνοχώρο της Τουρκίας. Ορίζουμε τον εαυτό μας ως ομάδα Atatürkist και εθνικιστών Τούρκων hacker (Nationalist Turkish Hacker group). Υπάρχουν πολλές ομάδες hacking μέσα σε αυτό (σ.σ.: εννοεί το group). Είναι η ομάδα Anka και η UnderGround team. 
Η Turk Hack Team αναγγέλθηκε για πρώτη φορά με το hacking στο MSN.COM υπό την ηγεσία του ZoRRoKiN. Αυτή η ομάδα, η οποία δείχνει ότι αγωνίζεται ενάντια σε κάθε είδους απειλή στον κυβερνοχώρο ενάντια στην Τουρκία, και οριοθετεί τον εαυτό της στον υπόγειο κόσμο του Διαδικτύου. Το 2015, η ομάδα ανακοίνωσε το όνομά της μέσα από πολλές εντυπωσιακές επιχειρήσεις hacking. Αυτοαποκαλούνται Chyber.
Η αποστολή μας: Να τερματίσουμε τα sites που δημοσιεύουν άσχημα πράγματα για τη χώρα μας, τη γλώσσα μας, τη θρησκεία, τις πεποιθήσεις μας, την ηθική της κοινωνίας και τις αξίες αυτές.
Το Hack γίνεται για αποστολή όχι για ευχαρίστηση.
Να παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη σε ιστότοπους που είναι ακριβείς, ειλικρινείς και ηθικοί.
Η ομάδα Turk Hack εργάζεται για την Πατρίδα.

Για τη συνέχεια Secnews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube