Weather Icon

Από τον Ερντογάν μια στην Αυστρία και μια στην Γερμανία: Όποιος μπλοκάρει, μπλοκάρεται…Στο καλό

Από τον Ερντογάν μια στην Αυστρία και μια στην Γερμανία: Όποιος μπλοκάρει, μπλοκάρεται…Στο καλό

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν πριν από την αναχώρηση του για Βρυξέλλες, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο Εσένμπογά
Όταν του υπενθύμισαν το βέτο της Τουρκίας για την Αυστρία στο ΝΑΤΟ, απάντησε λέγοντας ¨ Όποιος μπλοκάρει, μπλοκάρεται, τόσο απλά¨.

Η Αυστρία είναι η πλέον αντίθετη χώρα στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Έναντι αυτού η Τουρκία μπλοκάρει τις κοινές δράσεις ΝΑΤΟ-Αυστρίας.
Ο Ερντογάν ερωτηθείς σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται για την απόσυρση των Γερμανών στρατιωτών από την βάση του Ιντζιρλίκ, είπε τα εξής: ¨Σε εμάς δεν έρθει κάτι σχετικό. Σχετικά με αυτά τα ¨Θα πάμε Ιορδανία, δεν θα πάμε¨ υπάρχει δήλωση αρμόδιων Γερμανών που ανέφεραν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μα και αν κάνουν κάτι τέτοιο για εμάς δεν είναι και τόσο σημαντικό . Εάν φύγουν εμείς απλά θα τους πούμε «στο καλό να πάτε» ¨.

Erdoğan’dan bir Avusturya bir Almanya’ya: Bloke eden bloke olur… Güle güle


24/5/2017  tourkikanea

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube