Weather Icon
Γενικά θέματα , ΝΑΤΟ 27 Μαΐου 2017

Η φωτογραφία της ημέρας!

Η φωτογραφία της ημέρας!
Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φωτογραφίζεται μαζί με τις συντρόφους των αρχηγών κρατών

Οι “πρώτες Κυρίες (first ladies)” του ΝΑΤΟ

anaktisis.net

Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φωτογραφίζεται μαζί με τις συντρόφους των αρχηγών κρατών

NATO FIRST LADIESΔεν είναι και πολλές οι όμορφες στιγμές που μας προσφέρει ο Donald Trump, αλλά η συγκεκριμένη είναι μία από εκείνες που μπορούμε να απολαύσουμε. Ο λόγος για την φωτογραφία που έβγαλαν οι σύζυγοι και σύντροφοι των αρχηγών κρατών κατά την διάρκεια της συνόδου του NATO και συμπεριέλαβε και τον Gauthier Destenay, ο οποίος είναι ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Ο Destenay παντρεύτηκε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Xavier Bettel, το 2015, όταν επετράπη ο γάμος ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια στην χώρα, ενώ ήδη από το 2013, που ο Bettel έγινε πρωθυπουργός, το ζευγάρι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης.
xavier bettel gauthier destenay
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον μοναδικό πρωθυπουργό/ αρχηγό κράτους, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, ανοίγοντας τον δρόμο και για άλλους στο μέλλον και προωθώντας την ισότητα στον γάμο και τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών.
nato first ladies
Στην φωτογραφία μαζί με τον Destenay, είναι η Melania Trump, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας, Emine Gulbaran Erdogan, η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου, η σύντροφος του Γενικού Γραμματέα του NATO, Ingrid Schulerud, η σύντροφος του Προέδρου της Βουλγαρίας, Desislava Radeva, η σύντροφος του πρωθυπουργού της Σλοβενίας, Mojca Stropnik και η Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας, Thora Margret Baldvinsdottir.
Εκτός από εμάς, και το Twitter ενθουσιάστηκε με αυτές τις φωτογραφίες.

the best thing I’ve seen in a while;”husband of Luxembourg’s gay PM joined other NATO leaders’ spouses for a photo op”  ?

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube