Weather Icon

Ψήφισμα του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής για τον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί

Ψήφισμα του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής για τον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί
Και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής, μετά την ΕΠΟΝΑ και άλλους ποντιακούς συλλόγους, εξέδωσε μέσω facebook ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εκ νέου φυλάκιση του ποντιακής καταγωγής ακτιβιστή.
Διαβάστε το ψήφισμα:

Με αφορμή την ενημέρωση από το αδελφό σωματείο της ΕΠΟΝΑ για την ενέργεια των τουρκικών Αρχών να φυλακίσουν τον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί για την επιλογή του να αναδείξει τη σημασία της ηθικής δικαίωσης μέσω της αναγνώρισης από την τουρκική ηγεσία της Γενοκτονίας των Αρμενίων μέσω μιας ανάρτησής του, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής καταδικάζει το γεγονός. Αυξάνει η καταστολή από τις ηγεσίες των κρατών, αποδεικνύεται στην πράξη πως οι δημοκρατίες και η ελευθερία έκφρασης είναι μόνο στα λόγια. Απαιτούμε να ελευθερωθεί ο κρατούμενος. σας καλούμε να κάνετε το ίδιο.

http://www.pontos-news.gr/article/163984/psifisma-toy-syllogoy-pontion-foititon-nomoy-attikis-gia-ton-gianni-vasili-giailali

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube