Weather Icon

H συνωμοσία με τα ¨όπλα στο τζαμί της Ηλιόπετρας¨ και η προβολή της τουρκικής μειονότητας ως τρομοκράτη

Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης δεν είχε και δεν έχει ποτέ δουλειές με όπλα και ειδικότερα με την τρομοκρατία…Η κοινότητα αυτή πάντοτε υπήρξε ειρηνική και πάντα θα παραμείνει έτσι. Στην ιστορία της μειονότητας δεν υπήρξε κάποιο ένοπλο περιστατικό βιας που να σπιλώνει αυτή την κοινότητα. Αυτοί οι λόγοι είναι που η μειονότητα αυτή έχει βγάλει όνομα ως η πιο υπάκουη και ειρηνική μειονότητα του κόσμου.
Το χτεσινό περιστατικό, όταν μετά από καταγγελία έγινε έφοδος από την αστυνομία στο τζαμί της Ηλιόπετρας και βρέθηκαν εκεί όπλα, κατά την γνώμη μου είναι μια συνωμοσία και μοιάζει με παγίδα. Mάλιστα αν το περιστατικό ιδωθεί από πλευράς τακτικής, εντύπωση προκαλεί πως υπάρχουν ομοιότητες με τις τακτικές που εφάρμοσαν και στην Τουρκία οι δομές της FETÖ. Μέλη της FETÖ που εισήλθαν εντός της αστυνομίας, οργανώνοντας και εκεί παρόμοιες εφόδους και με στοιχεία που οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει, γέμιζαν τις φυλακές με αυτούς που δεν υπέκυπταν στην FETÖ.
Αναφορικά με την συνωμοσία στην Ηλιόπετρα. Η αστυνομία πήγε εκεί σε χώρο εκτός του τζαμιού και βρήκε όπλα τα οποία πιθανότατα κάποιοι αφού τα τοποθέτησαν έκαναν και την καταγγελία. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον ιμάμη Σαμπρί Εμίν Καχιά τον ρίχνει στο κελί, με σκοπό σήμερα να τον πάνε στα δικαστήρια. Μα τι σχέση έχει… Πως μπορεί κάτι το οποίο βρίσκεται έξω, όπλα που βρίσκονται μέσα σε τσάντα να τα χρεώνουν τόσο εύκολα στον ιμάμη;  Αυτά εκεί μπορεί να τα έβαλε οποιοσδήποτε. Πριν οριστικοποιηθεί αυτό πως συλλαμβάνεται αυτός ο άνθρωπος και τα ΜΜΕ τον ¨εκτελούν¨ προβάλλοντας τον ως τρομοκράτη; Αυτή είναι η δημοκρατία; Αυτή είναι η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη;
O ελληνικός τύπος κινούμενος σαν πολιορκητικός κριός από την πρώτη στιγμή, σκάει με έκτακτες ειδήσεις και παρακολουθεί τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό: ¨Όπλα σε τζαμί στην Θράκη, ο υπεύθυνος ιμάμης συνελήφθη¨. Με τις κραυγές αυτές πετάνε λάσπη σε όλους τους ιμάμηδες και  στην μειονότητα, συσχετίζοντας τους με την τρομοκρατία… Όλοι τώρα συνεχίζουν να ξερνάνε μίσος και αίμα…

Για τη συνέχεια Tourkika Nea

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube