Weather Icon
Γερμανία , Τουρκία 21 Μαρτίου 2017

DW : Γιοχάνες Χαν: “Αδύνατη η κατάργηση βίζας για Τούρκους”

DW : Γιοχάνες Χαν: “Αδύνατη η κατάργηση βίζας για Τούρκους”
Ο επίτροπος Διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν αποκλείει στην ουσία την κατάργηση βίζας για τούρκους πολίτες και εκτιμά ότι αν η Τουρκία δεν αλλάξει πορεία η ένταξή της στην ΕΕ καθίσταται ολοένα και περισσότερο “μη ρεαλιστική”.

Ολοένα και “μη ρεαλιστικό” γίνεται το ενδεχόμενο ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, εκτιμά ο ευρωπαίος επίτροπος Διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild. Η Τουρκία απομακρύνεται “εδώ και καιρό, όλο και περισσότερο από την ΕΕ”, προσθέτει ο αυστριακός επίτροπος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διαβουλεύσεων για μια διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Άγκυρα. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, οι 28 χώρες-μέλη είχαν εκφραστεί υπέρ της συνέχισης των διαπραγματεύσεων. ‘Όπως όμως δήλωσε ο επίτροπος Διεύρυνσης “ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξει νέα αξιολόγηση της κατάστασης λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις”.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube