Weather Icon

Κατακεραυνώνει την Τουρκία ο Γιούνκερ: Με αυτά που λέτε, απομακρύνεστε από την ένταξη στην ΕΕ

Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο Τουσκ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα οι αιτιάσεις της Άγκυρας περί φασισμού στην Ολλανδία

Με αυτά που λέει η Άγκυρα, απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από την ένταξη στην ΕΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Ευρωκοινοβούλιο. 
Οι κατηγορίες της Τουρκίας περί «φασισμού» στην Ολλανδία είναι «απολύτως αποκομμένες από την πραγματικότητα», δήλωσε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
«Το Ρότερνταμ, η πόλη του Έρασμου, η πόλη που ισοπεδώθηκε από τους Ναζί, η πόλη που έχει σήμερα δήμαρχο μαροκινής καταγωγής: εάν κάποιος βλέπει φασισμό στο Ρότερνταμ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο «σοκαρισμένος» από τα τουρκικά σχόλια, λέγοντας ότι έχουν απομακρύνει ακόμη περισσότερο την Τουρκία από την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube