REAL TIME |

Weather Icon

Γιατί έχει δίκιο η Ευρώπη και γιατί η Θράκη δεν είναι Ρότερνταμ

Γιατί έχει δίκιο η Ευρώπη και γιατί η Θράκη δεν είναι Ρότερνταμ

Είναι εξαιρετικά βεβιασμένη και ιδεολογικά φορτισμένη η σπουδή που επιδεικνύεται προκειμένου να δικαιολογηθεί η οργή και οι απαράδεκτες αντιδράσεις του τουρκικού καθεστώτος για τις απαγορεύσεις προεκλογικών συγκεντρώσεων υπουργών και κομματαρχών του Ερντογάν σε ευρωπαϊκές χώρες για το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

Ήδη ακούσθηκαν οι αντιρρήσεις ότι οι συγκεκριμένες απαγορεύσεις, η επίσημη αποθάρρυνση για τέτοιες συγκεντρώσεις, πλήττει τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, την ελευθερία διακίνησης ιδεών, την ελευθερία συνείδησης και έκφρασης.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται και δεν πρέπει να υπερασπισθούμε την αντίληψη του «κοιτά ποιος μιλάει».
Ότι το καθεστώς που έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών στοχοποιώντας τους πολιτικούς αντίπαλους του, που έχει φυλακίσει εκατοντάδες δημοσιογράφους, υπαλλήλους, αλλά και αυτούς ακόμη τους βουλευτές του τρίτου σε μέγεθος κόμματος της χώρας του HDP, το καθεστώς που πυροδοτώντας το μίσος και το διχασμό σε έναν λαό, επιχειρεί να πετύχει τους πολιτικούς στόχους εξάγοντας την κρίση της χώρας. Ένα σύστημα εξουσίας που επιχειρεί να μετατραπεί σε ένα αυταρχικό καθεστώς, μέσω ενός δημοψηφίσματος το οποίο θα γίνει σε καθεστώς ανελευθερίας του Τύπου, με φιμωμένη κάθε αντίθετη φωνή και ενώ θα ισχύει ακόμη η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube