Γενικά θέματα 20 Μαρτίου 2017

Στη φρεγάτα «Λήμνος» ο Πάνος Καμμένος – Μίλησε στο πλήρωμα

Το πλοίο περιπολεί σε πλήρη ετοιμότητα στο Αιγαίο ενόψει της προετοιμασίας της άσκησης «Αστραπή 3/17» – Μαζί του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός στόλου 

Επίσκεψη στη φρεγάτα Λήμνος πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και του αρχηγού στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλο.

Ο κ. Καμμένος μίλησε στο πλήρωμα της φρεγάτας ενώ επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τα στελέχη που υπηρετούσαν στο κέντρο επικοινωνιών μάχης του πλοίου. Στο τέλος της επίσκεψής του, δε, συμπλήρωσε το ημερολόγιο καταστρώματος.
Το συγκεκριμένο πλοίο εκτελούσε «καθήκοντα πλοίου επιχείρησης φυλακής σκοπούντος» που σημαίνει ότι πλέει σε πλήρη ετοιμότητα στο Αιγαίο προκειμένου να παρέμβει αν παραστεί ανάγκη όπως συμβαίνει κάθε φορά με ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένηα άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/17», μια εθνική τεχνική άσκηση που θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού Αιγαίου από το βράδυ της 20ής Μαρτίου 2017 έως το βράδυ της 22ας Μαρτίου 2017 και στην οποία θα συμμετέχουν φρεγάτες, πλοία γενικής υποστήριξης, υποβρύχια και πυραυλάκατοι.
Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube