Weather Icon

Τούρκος αθρογράφος: Είναι δυνατόν να προκαλείται τόση ζημιά στη χώρα, μόνο και μόνο για να κερδίσετε ένα δημοψήφισμα;

Τι και γιατί έκανε η Τουρκία, στην κρίση με την Ολλανδία – Διαβάστε τι λέει Τούρκος αρθρογράφος

του Σάββα Καλεντερίδη
Τη στιγμή που στις σχέσεις Τουρκίας-Ευρώπης γίνονται πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν, τη στιγμή που έχουμε για πρώτη φορά απέλαση υπουργού ΝΑΤΟϊκής χώρας από μια άλλη σύμμαχο χώρα στον ίδιο οργανισμό, τη στιγμή που παρακρατικοί εισβάλλουν σε διπλωματική Αρχή της Ολλανδίας στην Τουρκία, κατεβάζουν από τον ιστό την ολλανδική και αναρτούν την τουρκική σημαία, υπάρχουν στην Ελλάδα «αναλυτές» που μιλούν για στημένο παιχνίδι μεταξύ των δυο χωρών.
Ας αφήσουμε όμως έναν έγκυρο Τούρκο αρθρογράφο να μας εξηγήσει ο ίδιος πώς βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά των υποστηρικτών του «Όχι», που θα είχε κάθε συμφέρον να αποκαλύψει τη «συμπαιγνία Ολλανδών και Τούρκων, για εκλογικούς σκοπούς», που την ανακάλυψαν τα τζιμάνια της Ελλάδας!
Μας λέει λοιπόν ο Ορζάν Μπούρσαλι, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Cumhuriyet» της 16ης Μαρτίου:
Μάλιστα, ζούμε ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους. Γι’ αυτό θέλουμε να μάθουμε: Η κυβέρνηση είναι τόσο ανεύθυνη που για να κερδίσει το δημοψήφισμα είναι αποφασισμένη να προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά στη χώρα και τους πολίτες της;
Έχουμε κάθε λόγο να το ρωτάμε αυτό, γιατί:

Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube