Άρτζι Βούτση και λουλάς

Άρτζι Βούτση και λουλάς

Απεργία στο μετρό: Κόκκινο στην κλίμακα της παράνοιας

Ο Βούτσης είναι κυβερνητικός. Η απεργία ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ και ΗΣΑΠ είναι αντικυβερνητική. Όμως ο Βούτσης είναι υπέρ των απεργών και βρίσκει δίκαια τα αιτήματά τους. Και μάλιστα επιτίθεται στον Κυριάκο, που μίλησε ξεκάθαρα για το 50%+1 που η “Δημιουργία, ξανά!” λέει από το 2011. Αλλά ο Βούτσης δεν ικανοποιεί τα αιτήματα των απεργών. Άρα θεωρεί άδικη τη δική του στάση!
Αυτό λέει η λογική ανάλυση. Όμως εδώ η λογική δεν βοηθάει στην κατανόηση του έργου. Βοηθάει η γνώση του πώς λειτουργεί ο ολοκληρωτισμός. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση, αντιπολίτευση, αναρχία και παρακράτος μαζί. Πολύ πιθανόν, αν η απεργία εξελιχθεί σε σπασίματα και καψίματα, ο γιος του Βούτση, μαζί με άλλους γόνους πρωτοκλασάτων συριζαίων να σπάει και να καίει και ο Βούτσης να διατάξει την αστυνομία να τηρήσει διακριτική στάση, διότι, είπαμε, βρίσκει δίκαια τα αιτήματα.
Ποια είναι όμως τα αιτήματα; Είναι ένα και μοναδικό: οι απεργοί ζητούν να μην εκχωρηθεί η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων των ΣΤΑ.ΣΥ στον ΟΑΣΑ! Απίστευτο, ε;

για τη συνέχεια AV

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube