REAL TIME |

Weather Icon

Μοναστήρι: Εκδήλωση «για τον μεγάλο Τούρκο μεταρρυθμιστή Κεμάλ Ατατούρκ»

Μοναστήρι: Εκδήλωση «για τον μεγάλο Τούρκο μεταρρυθμιστή Κεμάλ Ατατούρκ»
Φωτό από τη σλαβική ιστοσελίδα ‘Курир’

Μοναστήρι.
«Η Τουρκία υποστηρίζει σθεναρά τη Δημοκρατία της πρώην Γιουγκοσλαβίας από την ημερομηνία της διακήρυξης της ανεξαρτησίας της και σε όλες της διεθνείς επικοινωνίες της, χρησιμοποιεί τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για το κρατίδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, και είναι η μόνη χώρα που βάζει μια σημείωση σε όλα τα έγγραφα του ΝΑΤΟ, ότι αναγνωρίζει τη χώρα με το συνταγματικό της όνομα», σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


Η σλαβο-σκοπιανή εφημερίδα ‘Telegraf’ αναφέρεται στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας των Σκοπίων, Ζόραν Γιολέφσκι, σε σημερινή εκδήλωση αφιερωμένη στον Τούρκο μεταρρυθμιστή Κεμάλ Ατατούρκ και στην προώθηση των «ιστορικών σχέσεων Τουρκίας – Σκοπίων».

Σε ομιλία του ο Γιολέφσκι αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα παραδείγματα στην από κοινού συμμετοχή Τούρκων και Σκοπιανών στη διοίκηση στην Καμπούλ (Αφγανιστάν) ως την καλύτερη απόδειξη της ποιότητας της συνεργασίας των σχέσεων μεταξύ των στρατών των δύο χωρών.

The Hellenic Information Team

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube