Weather Icon

Κάτι τρέχει στη Μέση Ανατολή: Έκτακτη συνάντηση αρχηγών γενικών επιτελείων ΗΠΑ, Ρωσίας, Τουρκίας

Κάτι τρέχει στη Μέση Ανατολή: Έκτακτη συνάντηση αρχηγών γενικών επιτελείων ΗΠΑ, Ρωσίας, Τουρκίας
A trilateral meeting between military chief’s of Turkey, Russia and the United States was held in the southern Turkish province of Antalya.
Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας συναντήθηκαν σήμερα στη νότια Τουρκία για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την κατάσταση στη Συρία και το Ιράκ, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, η διεξαγωγή της οποίας δεν είχε ανακοινωθεί, ο Τούρκος Χουλουζί Ακάρ, ο Αμερικανός Τζόζεφ Ντάνφορντ και ο Ρώσος Βαλέρι Γκερασίμοφ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά «με κοινά θέματα περιφερειακής ασφαλείας, αρχής γενομένης από τη Συρία και το Ιράκ», σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.

07/03/2017 10:04 ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters Κωνσταντινούπολη
μιγνατίου

var _wau = _wau || []; _wau.push([“tab”, “qjb8omazks27”, “ifv”, “left-middle”]);(function() { var s=document.createElement(“script”); s.async=true; s.src=”http://widgets.amung.us/tab.js”;document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);})();

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube