Αλβανία , Διαφθορά 3 Φεβρουαρίου 2017

Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την σύγκρουση με τη διεφθαρμένη Αλβανία

Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την σύγκρουση με τη διεφθαρμένη Αλβανία


Σε εκδήλωση για τη δημοκρατία και την κοινωνία των πολιτών, που οργάνωσε η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, ο Αμερικανός πρεσβευτής Ντόναλντ Λιού, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα της χώρας, Αντριάτικ Λάλα, υποστηρίζοντας ότι υπονομεύει ενεργά κάθε ιδέα μεταρρύθμισης της αλβανικής Δικαιοσύνης!

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, η αμερικανική πρεσβεία ακύρωσε και αρνήθηκε να δώσει βίζα στο πρόσωπο αυτό και τη σύζυγό του, καθώς επίσης και σε 70 άλλους εισαγγελείς και δικαστές στην Αλβανία.
Εν ολίγοις, και μόνο με τις ενέργειες αυτές, φωτογράφισε την αλβανική Δικαιοσύνη ως «ανέκδοτο», ως κάτι που απλά δεν υφίσταται. Αυτό είναι γνωστό, άλλο όμως η γνώση από διαρροές και πληροφόρηση και άλλο στα επίσημα λόγια του εκπροσώπου των ΗΠΑ στη χώρα. Αμήχανη αλλά με θράσος, η «Δικαιοσύνη» διά του Γενικού Εισαγγελέα, κατηγόρησε τις ΗΠΑ για παρέμβαση στο έργο της…

Για τη συνέχεια defence-point

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube