Ισλάμ , Συρία 6 Ιανουαρίου 2017

Κακές συνήθειες υιοθετεί ο ISIS – Κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν πληρώνουν φόρους στη Ράκκα

Κακές συνήθειες υιοθετεί ο ISIS – Κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν πληρώνουν φόρους στη Ράκκα

Τζιχαντιστές πανηγυρίζουν στη Ράκκα, τις παλιές καλές μέρες…
Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσίευσε ιστοσελίδα εθελοντών, που παρακολουθεί από κοντά και καλύπτει τα πολεμικά και τα λοιπά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα της Συρίας, οι υπεύθυνοι του ISIS έχουν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να κόβουν το ρεύμα από οικογένειες που δεν πληρώνουν τους φόρους που άρχισε να βάζει το λεγόμενο Ι.Κ.
Συγκεκριμένα, αυτή η πρακτική άρχισε να εφαρμόζεται στη Ράκκα, την ντε φάκτο πρωτεύουσα του Ι.Κ., η οποία σταδιακά περικυκλώνεται από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, με την υποστήριξη των ειδικών δυνάμεων και της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η ρύθμιση αυτή του Ι.Κ., ασφαλώς αποτελεί δείγμα της οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζουν οι τζιχαντιστές για να χρηματοδοτήσουν τις διοικητικές τους δομές αλλά και τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη σε πολλά μέτωπα, δεδομένου ότι αρκετές πετρελαιοπηγές που είχαν στη διάθεσή τους μέχρι πρότινος, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από του αεροπορικούς βομβαρδισμούς της συμμαχίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube